dimsonic Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2022 τι να πει κι ο λαουτζίκος https://ultimateclassicrock.com/kanye-west-king-crimson-lawsuit/?fbclid=IwAR1cnwo1Y00lUChGTrtAa8RvQoNqY_XJnr4xn6Cpbrhst9beiSEhVMOd1Zs εκείνο που απορω πάντως είναι πως υπάρχει κόσμος κι ακούει αυτές τις αηδίες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 Στις 27/4/2022 στις 3:26 ΜΜ, dimsonic είπε εκείνο που απορω πάντως είναι πως υπάρχει κόσμος κι ακούει αυτές τις αηδίες Γιατί πότε έκανε τον ''κόπο'' να ακούσει και να αφουγκραστεί τη μουσική, όπως αρμόζει σε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα για τον άνθρωπο; Όπως ακριβώς ''κατανοεί'' και ''αντιλαμβάνεται'' την καθημερινότητα και τη ζωή του ολότελα, έτσι ακολουθεί και η μουσική. Για εμένα δεν είναι απορία, αλλά επακόλουθο. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 Το ερωτημα συνεπως γινεται Ζουν ανάμεσά μας ή Ζουμε αναμεσα τους; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, dimsonic είπε Το ερωτημα συνεπως γινεται Ζουν ανάμεσά μας ή Ζουμε αναμεσα τους; Νομίζω ότι πλέον, ζούμε ανάμεσά τους. Πώς εκλαμβάνει κάποιος τη σημασία αυτού ομως; Θεωρείς ότι «τους κάνουμε περα» ή μας «κάνουν περα»; Ή τέλος πάντων: τίθεται τέτοιο ζήτημα; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, FatalV είπε Νομίζω ότι πλέον, ζούμε ανάμεσά τους. Πώς εκλαμβάνει κάποιος τη σημασία αυτού ομως; Θεωρείς ότι «τους κάνουμε περα» ή μας «κάνουν περα»; Ή τέλος πάντων: τίθεται τέτοιο ζήτημα; είμαστε 5-6 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση