mpamps Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 Στις 3 Μαΐου γίνεται διαθέσιμο το EZDrummer 3. Τα νέα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο site της Toontrack φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Πέρα από κάποια audio samples κι ένα προγραμματισμένο Live Walkthrough για την Παρασκευή δεν έχει δώσει κάτι άλλο Το θέμα είναι ότι τρέχει ένα pre-order offer με 20% έκπτωση στην τιμή του upgrade για τους κατόχους του EZDrummer 2. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι θα τα δώσω, απλά είπα να ρωτήσω αν το έχει δει κι έχει ψηθεί και κάποιος άλλος να μας πει τη γνώμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 δώσε κανένα λινκ μην ψάχνουμε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 https://www.toontrack.com/product/ezdrummer-3/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 δηλαδή να καταλάβω, εμείς που το έχουμε αντί 89 θα δώσουμε 72? εμένα μου φαίνονται ψιλοτσίπηδες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2022 Είναι 20%. Μη μπούνε και μέσα τα παιδιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 Για μένα ξεχωρίζουν το Grid editor και το Bandmate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 Ερχεται η Δευτέρα των αποφάσεων με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 Στα ίδια λεφτά βγαίνει πάνω -κάτω...... πάρτε το και θα με θυμηθείτε....άλλη φάση να γράφεις τύμπανα και να τα κοπάνας και άλλη με το mouse ή το midi keyboard .. https://www.thomann.de/gr/millenium_hd_50_e_drum_set_b_stock.htm Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, LK είπε Στα ίδια λεφτά βγαίνει πάνω -κάτω...... πάρτε το και θα με θυμηθείτε....άλλη φάση να γράφεις τύμπανα και να τα κοπάνας και άλλη με το mouse ή το midi keyboard .. https://www.thomann.de/gr/millenium_hd_50_e_drum_set_b_stock.htm Για κάποιον σαν κι εμένα που δεν ξέρει να παίζει δε φαίνεται ιδαιτερα χρήσιμο. Από την άλλη ένα software που θα το ταισεις μια μουσικη ιδέα και θα σου προτείνει ένα groove και με κουμπάκια για περαιτέρω customizations είναι ο,τι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Για κάποιον σαν κι εμένα που δεν ξέρει να παίζει δε φαίνεται ιδαιτερα χρήσιμο. Σιγα σιγά.....δεν θα γίνουμε weckl overnight ..... λέω γω τώρα..... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση