Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Έχουμε κι εδώ κάτι τέτοιους τραγουδιστές, τους πετυχαίνω 6-7 το πρωί, πριν αρχίσει να κινείται η πόλη. Δεν ξέρω τι είδος είναι καθότι άσχετος από αυτά, αλλά μοιάζει το τραγούδι με του Γκιώνη, ειδικά στο ότι κρατάει σταθερό tempo και τονικότητα. 2 νότες τραγουδάει βασικά, ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το ηχογραφήσω καλά. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Όπως σας υποσχέθηκα εδώ ο χτεσινός Γκιώνης. Τον πέτυχα σε καλή φάση αν και πέρασε από δίπλα μου η γυναίκα μου με τον ένα σκύλο, ο δικός μου ήταν φρόνιμος και δεν κουνιοταν. Οπότε ακούτε το μισό κλιπ. Το ενδιαφέρον του Γκιώνη είναι ότι κρατάει ακλόνητο τέμπο. Αυτό το ήξερα, αλλά σήμερα το τεστάρισα. Χωρίς να κάνω το παραμικρό stretch στο κλιπ, ήρθε και έκατσε τέλεια στα 71 bpm, για την ακρίβεια 2 μέτρα στα 142. Στο πρώτο κλιπάκι τον ακούτε σόλο και στο δεύτερο με λιγο φανκυ τύμπανα με ελαφρό κομπρέσορα. Επεται συνέχεια Your browser does not support the HTML5 audio tag g solo.mp3 593 kB · 0 downloads Your browser does not support the HTML5 audio tag g ez.mp3 824 kB · 0 downloads Ένα Gary Willis μπασάκι θα του πήγαινε (λέω γω τώρα) 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 42 λεπτά πριν, gmoukou είπε Ένα Gary Willis μπασάκι θα του πήγαινε (λέω γω τώρα) Μ αρεσει που εχεις καλο γουστο 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Μ αρεσει που εχεις καλο γουστο άσε αυτά και γράψε ένα. να ξεσκονιστεί και ο εξοπλισμός "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, gmoukou είπε άσε αυτά και γράψε ένα. να ξεσκονιστεί και ο εξοπλισμός νομίζεις ότι δεν θέλω ή κάθομαι? απλά πέσαν κάποιες υποχρεώσεις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, dimsonic είπε απλά πέσαν κάποιες υποχρεώσεις Γράψε, γιατί στο τσακ είμαι να πάρω τη drumloop που ανέβασες και να γράψω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2022 Πρωί στον Υμηττό έχει δεκάδες πουλιά να κελαηδούν. Αν και την πιο ωραία μουσική την έχω πετύχει απόγευμα με πουλιά και ψιλόβροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση