Προς το περιεχόμενο

Classic rock,πάλι;

Clouseau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

sorry gia ta greeklish alla eimai stin aglia kai den paizoun ellinika sto pliktrologio. Se merika sumfonoume kai se alla oxi agapite Clouseau. An akous classic rock i heavy 8a bgeis na paikseis sychedelic i latin? Auta goustaro kai me auta pairnao kala kai polis kosmos apo to koino suni8os. To xeirotero einai otan prospa8eis na ta antigrapseis teleia p.x. ixos kai tropos peksimatos opos eipekai o tuxdrum kai to poio xeirotero einai an den prospa8eis na kaneis kati diko sou (xoris anagkaia na prepei na ginei cd).

For Those About To Rock We Salute You

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το κλασσικο rock ειναι για μενα μια ωραια & γεματη ενεργεια

μουσικη,μουσικη με την οποια εμαθα να ακουω,με την οποια μεγαλωσα,ερωτευτηκα,απογοητευτηκα,πωρωθηκα..Αλλά:

Δεν μπορω πλεον να την ακουσω για πανω απο απο μιση ωρα,(αντε μια),εκτος

απο πολυ λιγες εξαιρεσεις (Jethro tull,Camel,Rainbow,Sabbath,Hendrix)και μερικους ακομα..Ποσο μαλλον να μπω σε στουντιο και να παιξω ετσι!

Θες το

οτι δε μπορω να ακουω ρεφραιν-κουπλε-ρεφραιν,θες το οτι

πανω κατω τα ιδια κομματια ακουγονται εδω και χρονια,θες το οτι εχει εξελιχθει τοσο η μουσικη που το κλασσικο ροκ το βλεπω σαν...Κλασσικη μουσικη!Θες οτι μου αρεσει πιο πολυ πλεον το μαυρο παιξιμο...

Καλα κανει οποιος παιζει classic rock και γουσταρει,μαζι του,αλλα

παιδια sorry δεν θα παρω.. :lol:

Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο :wink: :lol: :)

feel da FUNK blast

Μα εννοείται οτι οι περισσότεροι αγαπήσαμε αυτή τη μουσική γιατί συνήθως είναι η πρώτη επαφή με την "καλή" μουσική.Επίσης εννοείται οτι θεωρώ μουσικάρες τους περισσότερους και οτι αρκετές φορές έχω όρεξη να ακούσω (για λίγο).

Spyroid>Χαίρω πολυ!To θέμα μας δεν είναι γιατι δε το γυρίζει τώρα στα γεράματα σε psychedelic ή λάτιν αλλά γιατί κάποιος να παίζει και πόσο μάλλον να ακούει περιορισμένη "γκάμα" τραγουδιών ξανα και ξανα και ξανα και...

Προφανώς δεν ισχύει στη συγκεκριμένη το "Man`s mind, once stretched by a new idea, never regains its original dimensions" του Holmes ή ο μαν είναι τόσο κολλημένος που δεν έχει χρόνο για άλλες αιντιας.

Το κλασσικο rock ειναι για μενα μια ωραια & γεματη ενεργεια

μουσικη' date='μουσικη με την οποια εμαθα να ακουω,με την οποια μεγαλωσα,ερωτευτηκα,απογοητευτηκα,πωρωθηκα..[b']Αλλά:[/b]

Δεν μπορω πλεον να την ακουσω για πανω απο απο μιση ωρα,(αντε μια),εκτος

απο πολυ λιγες εξαιρεσεις (Jethro tull,Camel,Rainbow,Sabbath,Hendrix)και μερικους ακομα..Ποσο μαλλον να μπω σε στουντιο και να παιξω ετσι!

Θες το

οτι δε μπορω να ακουω ρεφραιν-κουπλε-ρεφραιν,θες το οτι

πανω κατω τα ιδια κομματια ακουγονται εδω και χρονια,θες το οτι εχει εξελιχθει τοσο η μουσικη που το κλασσικο ροκ το βλεπω σαν...Κλασσικη μουσικη!Θες οτι μου αρεσει πιο πολυ πλεον το μαυρο παιξιμο...

Καλα κανει οποιος παιζει classic rock και γουσταρει,μαζι του,αλλα

παιδια sorry δεν θα παρω.. :lol:

Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο :wink: :lol: :)

Καλά τα λες pastelius...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Pastelius- καλό είναι να μην (εμ)μένουμε σε ένα είδος προσηλωμένοι, γιατί δεν ελλοχεύει μόνο η ανακύκλωση αλλά και η ανία από ένα σημείο και μετά...

Ειδικά στις μέρες, χρειάζεται να δίνεις το "κάτι παραπάνω" , να έχει δηλαδή η μουσική σου ή αυτό που προσφέρεις τέλος πάντων μια "προστιθέμενη αξία"- ειδάλλως κάπου χάνεται το νόημα όταν κάνεις κάτι που εδώ και δεκαετίες όλοι κάνουν (εκτός ίσως κι αν το κάνεις πάρα πολύ καλά).

Νομίζω πως αυτή είναι μια αρχή που διέπει κάθε υγιή ανθρώπινη δραστηριότητα- η πρόοδος δηλαδή και η (έστω και υπό τη μορφή νέων συνδυασμών) καινοτομία.

bass @ vertigo

+1. Εντάξει οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με το κλασσικό ροκ, αλλά κι εγώ θα προτιμούσα να διέκρινα με μεγαλύτερη σαφήνεια μια μετεξέλιξη. Πολλά γκρουπάκια που κάνουν live παίζουν μόνο κλασσικό ροκ, γεγονός που το καταλαβαίνω για τα πρώτα live μέχρι το γκρουπάκι να δέσει. Αλλά μετά, βάλε ρε παιδί μου ένα δικό σου στοιχείο. Κάντο κάπως αλλιώς, με σεβασμό πάντα στο δημιουργό. Και τέλος, παρουσίασε και κάποια δικά σου τραγούδια. Και κυρίως τέτοιες εποχές που οι cover bands είναι πια τόσο της μόδας, καιρός για την ροκ να δείξει τον αντισυμβατικό χαρακτήρα που οφείλει και να προχωρήσει.

Dreamers come and go, but a dream's forever

Όχι άλλο paranoid! :lol: :lol:

Πραγματικά, υπάρχουν τόοοσα κομμάτια εκεί έξω! Και, by the way, πασίγνωστα! Εντάξει, όταν είσαι cover band, οφείλεις να έχεις και "εμπορική" συνείδηση όταν κάνεις τις επιλογές σου, αλλά αυτό από το να υποτιμάς αυτόν που έρχεται να σε δει παίζοντας μία από τα ίδια, νομίζω απέχει πολύ.

Ελπίζω αυτό το "υποτιμάς" να μην παρεξηγηθεί. Μεγάλωσα με classic rock, και το σέβομαι απόλυτα. Αλλά γιατί να ζητάς ως ακροατής 30 χρόνια τα ίδια κομμάτια? Εξηγούμαι, μιλάω για live καταστάσεις. Το τι παίζει ο καθένας για πάρτη του είναι άλλο θέμα. Αλλά αν παώ σε ένα μαγαζί για να δω μια μπάντα που θα παίζει Smoke on the Water, Paranoid, Knockin' on heaven's door, μπλα μπλα μπλα, θα ξενερώσω. Γιατί να το παίξεις? Το εκτελείς καλύτερα από όλους 30 χρόνια τώρα? Του έχεις αλλάξει τα φώτα και μου το παρουσιάζεις από άλλη οπτική? Αν ναι, ωραία. Αν όχι (το πιο πιθανό), γιατί να έρθω να σε δω? Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο. Και επειδή θεωρώ ότι ο ακροατής που ακόμη αποζητά τέτοια live, υποτιμά τον εαυτό του ως ακροατή - πελάτη λαϊβάδικου, μια μπάντα που επαναπαύεται σε αυτή τη νοοτροπία, υποτιμά το κοινό της.

οσο ροκ ήταν να βγει εχει βγει. απο δω και περα επαναλαμβανεται και αντιγραφει ο ενας τον αλλον. Ακόμα και αν δωσει καποιος κατι με λιγο διαφορετικο τροπο αυτό δεν ειναι αρκετό για να εξελιξει το ροκ. και οτι δεν εξελισσεται παιθαίνει. Οι εποχες άλλαξαν και καποιοι δεν το εχουν παρει ακομα χαμπάρι. Το καποτε επαναστατικο ροκ σήμερα το 2007 μυριζει μουχλα

Βλέπω σημαρα καποια ατομα γύρω στα 45 - 50 που ντυνονται οπως οι ροκάδες το 1980 με τα ιδια μαλια και μυαλά και λεω καλά απο το ντουλαπι βγηκαν αυτα τα λείψανα;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου