Guru ez Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, serres είπε Υ.γ. Μια που σε πέτυχα, έναν μικρό supro που έχεις στα live ποιο μοντέλο είναι; Zinky Velveteen 13w. Τα καλώδια των μαγνητών αν είναι μεταλλικά και ακουμπάνε μεταξύ τους μέσα στη κιθάρα, όταν αλλάζει η πολικότητα δε θα παίζουν, γι αυτό σε ρωτάω. Απλή, εύκολη και γρήγορη λύση σ αυτή τη περίπτωση είναι να τυλίξεις το ένα καλώδιο με χαρτοτεηπ. Νάσαι καλά. 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, serres είπε Αν καταλαβαίνω σωστά το μόνο που θα χρειαστεί είναι να συνδεθεί έτσι ο διακόπτης ώστε να αλλάζει την πόλωση του ενός μαγνήτη. Σωστά; https://www.seymourduncan.com/resources/pickup/wiring-diagrams 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 2:38 ΜΜ, Superfunk είπε Καλύτερα push push, τα κουμπιά της LES PAUL είναι δράμα για push pull Τον τοποθέτησα αλλά έχει κοντοτερα πάσα και δεν βγαίνουν απο το μπροστινο μέρος της κιθάρας έτσι ώστε να βιδώσω το παξιμάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 2:38 ΜΜ, Superfunk είπε push Σπάνια έχω δρομολόγια στην Κολωνία παραδόξως όμως σήμερα Σε μισή ωρίτσα θα είμαι πάλι εκεί. Μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα link με κάποιο άλλο διακόπτη- ποτενσιόμετρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Οταν πας στο μαγαζι πες τους ότι θες εναν μακρυτερο για λες πωλ. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Οταν πας στο μαγαζι πες τους ότι θες εναν μακρυτερο για λες πωλ. Ich möchte einen größeren Push/Push-Schalter für Les Paul. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ich möchte einen größeren Push/Push-Schalter für Les Paul. einen längeren Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2022 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε einen längeren Ναι, σωστός. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Χαχαχα Για αυτό ακριβώς ζητούσα το λινκ! Οκ ευχαριστω παιδιά τελικα το κατάφερα... - ντασ πουσ πουσ ιστ κλαιν ιχ μοχτε αιν "παντομίμα..." φούα λεσ πολ - βας ιστ κλαιν ντι ακσι? - εγώ ακσι εσυ δεν ακσις τίποτα μου φαίνεται "παντομίμα..." Τελικά έφυγα με έναν πατατράβα αν και μου άρεσε πολύ η ιδέα του παταπάτα! Μπις μοργκεν και γκουτε ναχτ παλικάρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 Οκ τον πέρασα αλλά δεν λειτούργησε ο μαγνήτης στη γέφυρα, όταν ήμουν σε αουτ ο φεις. Άλλαξα το μαύρο καλώδιο από την πάνω στην μεσαία θέση και το θέμα τακτοποιήθηκε. Λάθος σχεδιάγραμμα από seymour? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση