MarLog Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, Superfunk είπε Όλα παίζουν ρόλο. Για καλό καθαρό ήχο χορδές αλλάζουμε κάθε 4-8 ΩΡΕΣ παιξίματος αυτό είναι σημαντικό. Ως ο γκουρού του Νοiz σε τέτοια θέματα προφανώς ξέρεις καλύτερα Στα δικά αυτιά, οι χορδές στα πανηγύρια μου ακούγονταν καλύτερα προς τα ξημερώματα, μετά το δεκάωρο χρήσης τους - 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, MarLog είπε Ως ο γκουρού του Νοiz σε τέτοια θέματα προφανώς ξέρεις καλύτερα Στα δικά αυτιά, οι χορδές στα πανηγύρια μου ακούγονταν καλύτερα προς τα ξημερώματα, μετά το δεκάωρο χρήσης τους - Αυτές είναι flatwound. Οπότε λογικά σου ακούγονται καλύτερα. Στρώνουν μετά το δεκαωρο. Αλλά οι roundwound είναι για τα σκουπίδια μετα από δύο ώρες live σε stage ειδικά αν έχει φώτα και ζέστη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Δεν θέλω να ακουστώ κάπως συγκεκριμένα. Απλά υπάρχουν κάποιοι καθαροί ήχοι που μου παίρνουν το μυαλό, μου ζεσταίνουν την καρδιά, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Και θέλω να βρω πως να το φτάσω αυτό. @vrasidas27 o deluxe πχ που είπες. Από τα καλύτερα καθαρά στην ιστορία. Στην εισαγωγή του slow dancing in a burning room ακούγεται θεϊκός. Σε άλλες καταστάσεις μου ακούγεται πολύ λεπτός. Όπως κατάλαβες έχω ψυχολογικά 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Τα καλύτερα καθαρά που έχω πετύχει προσωπικά ήταν σε στούντιο με έναν twin reverb του 70κατι...δε ξέρω αν έπαιζε ρόλο το ότι παίζαμε σχετικά δυνατά, αλλά αυτόν τον ήχο τον κυνηγαω από τότε... Πολύ κοντά και ο παλιός καλός deluxe reverb... Επίσης με έχουν εντυπωσιάσει κ τα καθαρά του silver jubilee Και Θα σου πρότεινα να τον δοκιμασεις 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 @Superfunkπες με ανώμαλο αλλά με τρελαίνουν και τα βρετανικά καθαρά. Tele ή strat με el84. Voxy καθαρά με λίγο delay και reverb. Τρέλα 1 λεπτό πριν, noe13 είπε Επίσης με έχουν εντυπωσιάσει κ τα καθαρά του silver jubilee Και Θα σου πρότεινα να τον δοκιμασεις Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ενθουσιαστω με καθαρά Marshall με τίποτα. Ναι, ξέρω Jimi Hendrix, ιεροσυλία κλπ, αλλά δεν Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε @Superfunkπες με ανώμαλο αλλά με τρελαίνουν και τα βρετανικά καθαρά. Tele ή strat με el84. Voxy καθαρά με λίγο delay και reverb. Τρέλα Μια χαρά κλασσικός συνδυασμός είναι το μισό Nashville αυτό κάνει. Τι τον έχω νομίζεις τον 1974Χ? Τα μισά κομμάτια μου telecaster και 1974Χ είναι . @Nekkon Κάτσε να σε φτιαΣω,Vox ακούς εδώ Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τον συγκεκριμένο τον έχεις δοκιμάσει? Ή τον bluesbreaker? Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2023 από noe13 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μια χαρά κλασσικός συνδυασμός είναι το μισό Nashville αυτό κάνει Και άμα μιλήσουμε για ξήλωμα, Matchless is the name of the game 1 λεπτό πριν, noe13 είπε Τον συγκεκριμένο τον έχεις δοκιμάσει? Ή τον bluesbreaker? Μέχρι χιλιάρικο, αυτόν και τον DSL40 (ο οποίος είχε σαφώς υποδεέστερα καθαρά) Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αυτές είναι flatwound. Οπότε λογικά σου ακούγονται καλύτερα. Στρώνουν μετά το δεκαωρο. Αλλά οι roundwound είναι για τα σκουπίδια μετα από δύο ώρες live σε stage ειδικά αν έχει φώτα και ζέστη. Οι μπύρες που έχεις πιει εν τω μεταξύ δεν παίζουν ρόλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, MarLog είπε Οι μπύρες που έχεις πιει εν τω μεταξύ δεν παίζουν ρόλο; Είπαμε,όλα παίζουν ρόλο. Εκτός κι αν έχεις πιει Άμστελ οπότε εκεί το λόγο έχει το νοσοκομείο και η πλύση στομάχου. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση