fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ο Κόσμος είναι σε παρακμή και χρειάζεται ένας 3ος παγκόσμιος με πυρηνικά. Εξάλλου το είχα δει σε όνειρο πριν 2 χρόνια οπότε είναι δεδομένο. Κάτσε ρε συ με μπέρδεψες τώρα. Άμα ασούμε γίνει αυτό που λες, πώς μου λες μετά ότι θα παίρνει ο γαύρος πρωτάθλημα για 40 χρόνια? Που θα παίζουνε οι ομάδες, στα πυρηνικά καταφύγια ασούμε? Θα πρέπει να πω του τίγρη, να φτιάξει αντιαεροπορική και αντιπυραυλική ομπρέλλα πάνω από την Αγιά Σοφιά τότενες. Επεξεργασμένο 22 Μαρτίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Κάτσε ρε συ με μπέρδεψες τώρα. Άμα ασούμε γίνει αυτό που λες, πώς μου λες μετά ότι θα παίρνει ο γαύρος πρωτάθλημα για 40 χρόνια? Που θα παίζουνε οι ομάδες, στα πυρηνικά καταφύγια ασούμε? Θα διακοπεί το πρωτάθλημα για μερικά χρόνια και μετά όσοι παίζουν θα έχουν τρία πόδια. Δεν θα είναι συναπτά τα έτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Θα διακοπεί το πρωτάθλημα για μερικά χρόνια και μετά όσοι παίζουν θα έχουν τρία πόδια. Κάποιοι έχουν τρία πόδια ήδη. Αλλά είναι μάβροι ασούμε, και δεν το χρησιμοποιούν σωστά το τρίτο πόδι. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, manosx είπε Νομίζω όμως ότι τέτοιο βασανιστήριο είναι αντίθετο με τη συνθήκη της Γενεύης. Ξεκάθαρη παραβιαση άρθρων της 4ης σύμβασής της και μερος των δεύτερων συμπληρωματικων πρωτοκόλλων. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ξεκάθαρη παραβιαση άρθρων της 4ης σύμβασής της και μερος των δεύτερων συμπληρωματικων πρωτοκόλλων. Εδώ φάγατε τα μπόλια με το ζόρι στο τραγούδι μου θα κολλήσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Εδώ φάγατε τα μπόλια με το ζόρι στο τραγούδι μου θα κολλήσετε. Δεν ξερς να φας φιλωουζ 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε Δεν ξερς να φας φιλωουζ Μπλιαχ.... Είμαι χορτοφάγος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Είμαι χορτοφάγος.. Τα τρως μόνο, ή τραβάς και καμιά τζούρα που και που? 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Μπλιαχ.... Είμαι χορτοφάγος.. Ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος . Ο Χίτλερ ήταν ΝΑΖΙ. Άρα οι χορτοφάγοι ειναι ΝΑΖΙ. Άρα και εσύ είσαι ΝΑΖΙ. Ο Πουτιν κυνηγά τους ΝΑΖΙ. Αρα :Πρόσεχε τον Πουτιν. Επεξεργασμένο 22 Μαρτίου 2022 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Εδώ φάγατε τα μπόλια με το ζόρι στο τραγούδι μου θα κολλήσετε. Δεν τα φάγαμε με το ζόρι. Όποιος δεν ηθελε δεν το έκανε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση