panagiotis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Λοιπόν... Το τραγούδι των Beatles, Ι Want You (she 's so heavy) το ξέρετε... την διασκευή των coroner σ 'αυτό την ξέρετε; για πάρτε την εδώ στο videoclip του τραγουδιού και πείτε γνώμες..... .....και πάλι είμαι έτοιμος για λιθοβολισμό..... :) :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Που τους θυμήθηκες αυτούς τους διαστημάνθρωπους; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 άκουγα το mental vortex και λέω κατσε να δούμε τι θα πούνε οι άλλοι για το i want you..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Βασικά, αυτό το κλιπάκι με έκανε να αναρωτηθώ, για μια ακόμη φορά, που θα είμασταν χωρίς τους Beatles... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 το imagine που έχει και τρομερά λόγια δεν θα το κάνει διασκευή κανένας thrashάς να πορωνόμαστε; :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Βασικά' date=' αυτό το κλιπάκι με έκανε να αναρωτηθώ, για μια ακόμη φορά, που θα είμασταν χωρίς τους Beatles...[/quote']+10000000.... :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Οι τύποι έχουν κάνει τρομερή διασκευή σε εντελώς διαστημική dub/reggae φάση ένα κομμάτι του Hendrix, το οποίο λόγω αλτσχαϊμερ δεν θυμάμαι ποιό! Νομίζω το purple haze. Ακούστε το και κλάψτε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Ρε οι coroner ήταν ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ μπροστά από την εποχή τους και για αυτό πήγαν άκλαυτοι...... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Πολύ ωραία εκτέλεση, αν και δεν αντέχω με την καμία τα φωνητικά. Τι κομματάρα πάντως!! Και να σκεφτείτε ότι όταν πρωτοάκουγα το Abbey Road (πολύ παλιά, ήμουν μικρός, τι να έλεγα κι εγώ;; :)) το θεωρούσα μούφα τραγούδι. Έδωσε ρέστα ο John Lennon για άλλη μία φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση