Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Το μπαναρισμα μοιάζει με την καθημερινή προπαγάνδα των ναζιστών που βλέπουν την γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους. Κατά τα λόγια τους κάθε μέρα ο Άγιος Βλαδίμηρος και ο στρατός του χάνει. Αυτό δεν έχει καμία σημασία καθώς δεν θα αλλάξει το ρεύμα της ιστορίας. Ο Άγιος στρατός θα φτάσει στο Βερολίνο στα Ιεροσόλυμα και θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα από την σκλαβιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Αυτό δεν έχει καμία σημασία καθώς δεν θα αλλάξει το ρεύμα της ιστορίας. Ο Άγιος στρατός θα φτάσει στο Βερολίνο στα Ιεροσόλυμα και θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα από την σκλαβιά. Πες μου Άγιε Προφήτη, που βλέπεις το μέλλον. Θα πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα του χρόνου στην Αγιά Σοφιά? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Πες μου Άγιε Προφήτη, που βλέπεις το μέλλον. Θα πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα του χρόνου στην Αγιά Σοφιά? Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά θα το παίρνει ο Θρύλος για τα επόμενα 40 χρόνια. Και βλέπουμε... Επεξεργασμένο 21 Μαρτίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Αυξάνονται και πληθύνονται οι προφήτες τελευταία. Μα τι πίνεις ρε @Κβαντική Διεμπλοκή... Δεν είπαμε να μιλάμε για κιθάρες αντι να μας λες τη μοίρα μας μαύρη κι άραχνη; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Yannis Methenitis είπε Αυξάνονται και πληθύνονται οι προφήτες τελευταία. Μα τι πίνεις ρε @Κβαντική Διεμπλοκή... Δεν είπαμε να μιλάμε για κιθάρες αντι να μας λες τη μοίρα μας μαύρη κι άραχνη; Παρασύρθηκα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά θα το παίρνει ο Θρύλος για τα επόμενα 40 χρόνια. Και βλέπουμε... Κι ο Μαρινάκης με τους Ρώσοι είναι? Ο Ιβάν Σαββίδης που είναι από κει πάνω, στο πηγάδι κατούρησε αφού? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Τι αμαρτιες πληρωνουμε θεε μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ζουν ανάμεσά μας Ετσι νομιζα και εγω... Ελα ομως που ζουΜΕ αναμεσα ΤΟΥΣ..... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Τι αμαρτιες πληρωνουμε θεε μου Εσένα δηλαδή δεν σε πειράζει να πληρώνεις ΔΕΗ και σε ενοχλούν οι αμαρτίες? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τι αμαρτιες πληρωνουμε θεε μου Μαλλον και εσυ ψηφισες ΝΑΙ το 2015...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση