braintrap Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 Έβαλα πρώτη φορά μια αγγελια για ένα συνθ κ έδωσα iban κ διευθυνση σ έναν τύπο με το όνομα augustin bandusa χωρίς να τον τσεκαρω πρώτα. Μεγάλη αφέλεια εκ μέρους μου. Μετά είδα από άλλες συζητήσεις πως ο τύπος είναι απάτη. Ευτυχώς στην κάρτα δεν έχω χρήματα αλλά πλέον δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι ασφαλεις οι συναλλαγές μου από δω κ πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, braintrap είπε δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι ασφαλεις οι συναλλαγές μου από δω κ πέρα. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ο IBAN γι' αυτό είναι, για να τον δίνεις, δεν είναι μυστικός. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα μέσω αυτού. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
braintrap Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 Ναι ισχύει. Θενξ! Μίλησα κ με τράπεζα κ το επιβεβαιωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση