gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 Είπα να ανεβάσω και εγώ το πρώτο μου βιντεάκι στο γιουτιουμπ. Βρήκα ένα ωραίο backing track και έπαιξα πάνω του (ο,τι να 'ναι...), με τον συνήθη εξοπλισμό. Δοκιμή έκανα, ώστε να δω τη διαδικασία. Τα επόμενα, εάν υπάρξουν, θα είναι καλύτερα... 7 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 Ωραιος! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 βερι ναις! Και πολύ κούκλα η κιθαριά, πιο ωραία απο τις φωτο και σίγουρα λαιβ θα είναι πιο ωραία. (Έχει mirroring από άποψη η βιντεοσκόπηση;) 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 Μπράβο ρε Γιώργο... καταπληκτικός όπως πάντα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, gmoukou είπε (Έχει mirroring από άποψη η βιντεοσκόπηση;) Μιας και δεν έχω άλλη άποψη (δλδ δεν ξέρω πως να το κάνω flip), το αφήνω όπως είναι... 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση