BILLYSSS Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, Nestoras είπε Πυξίδα έχεις; Ναι εχω και ειδα οτι οι δυο εχουν την ιδια πολικοτητα και ο 3οσ διαφορετικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, BILLYSSS είπε ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ? (ΕΝΟΟΩ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥΣ Η Fender αρχικά, μέχρι το 63,τυλιγε τους μαγνήτες "προς τον νότο" ,μετα απο το 63 το άλλαξε στο ανάποδο "προς τον βορά ". Όταν ο Seymour Duncan άρχισε να φτιάχνει after market μαγνήτες, δεν υπήρχαν μέχρι τότε, χρησιμοποίησε σαν οδηγό early Fender μαγνήτες οπότε όταν τους συνδύαζε κάποιος με after 63 Fender μαγνήτες, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία, έβγαιναν out of phase. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BILLYSSS Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, Nestoras είπε Πυξίδα έχεις; Ναι εχω και ειδα οτι οι δυο εχουν την ιδια πολικοτητα και ο 3οσ διαφορετικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Ο τρίτος, λογικά, θα είναι εκείνος της μεσαίας θέσης. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BILLYSSS Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολες τις απαντησεις Με καθε απαντηση μαθαινω και κατι ομως δεν τα καταλαβαινω ολα γιατι δεν ξερω τα βασικα (αυτα που ρωταω στην αρχη ) Π.Χ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗ ΜΕ + ΚΑΙ - (ΗΟΤ ΚΑΙ GROUND ) ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ HOT KAI TO GROUND ??? O ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ Η SOUTH POLARITY Η NORTH POLARITY ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΓΝΗΤΗ ???? ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΟ ΤΥΛΙΓΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΥΛΙΓΜΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ?? Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ Π.Χ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ BRIDGE ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ? ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΜΕ SOUTH POLARITY (bridge &neck) ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ NORTH ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???? ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ SOUTH POLARITY ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ) ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GROUND K,TO ΤΕΛΕΙΩΜΑ TOY EINAI TO HOT ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟ ???? Η ΥΠΑΡΧΕΙ SOUTH POLARITY ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ???? ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ 3 ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση