BILLYSSS Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2022 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΑΓΝΗΤΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HOT ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ GROUND ΠΧ ΣΕ ΕΝΑΝ STRΑTOCASTER MΑΓΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Λύση Nestoras Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2022 Λύση Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2022 Άσπρο hot , μαύρο γείωση σε όλους πλην Seymour που είναι το ανάποδο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BILLYSSS Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν εχουν ολοι οι μαγνητες τα ιδια χρωματα (καλωδια) για να ειμαι πιο συγκεκριμενος εχω καποιους που τα καλωδια που βγαινουν ειναι ολα ασπρα οπως καταλαβαινετε πιο ειναι πιο ? Και δεν εχει σημασια αν ειναι φτηνοι η ακριβοι προσπαθω να καταλαβω πως βρισκουμε το hot και την γειωση ποιοσ ειναι για bridge θεση και ποιοσ για middle θεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, BILLYSSS είπε ποιοσ ειναι για bridge θεση και ποιοσ για middle θεση Για να τους ξεκαθαρίσω, σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο αναγνωριστικό, συνήθως τους μετρω και βαζω στην γέφυρα τον πιο hot. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BILLYSSS Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση το βιντεο με τον μαγνητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, BILLYSSS είπε ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση το βιντεο με τον μαγνητη Η ίδια λογική είναι. Δες το και σε "μασημένη τροφή" version :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BILLYSSS Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Με αυτο το βιντεο ισως να κανω δουλεια ως προς το να βρω το hot και το ground ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ POLARITY ? SOUTH OR NORTH ? ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ? (ΕΝΟΟΩ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, BILLYSSS είπε Με αυτο το βιντεο ισως να κανω δουλεια ως προς το να βρω το hot και το ground ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ POLARITY ? SOUTH OR NORTH ? ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ? (ΕΝΟΟΩ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ) Πυξίδα έχεις; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Καλημέρα! Εγώ όταν άρχιζα να σκαλίζώ με αυτό το άρθρο έβγαλα άκρη. Ελπίζω να σε βοηθήσει. https://www.fralinpickups.com/2017/01/23/whats-deal-polarity/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση