Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2022 Όπως είπε και ο Ali σχεδόν όλα γίνονται και γίνονταν χωρίς το 12 Pro, αρκεί να ήξερες και να'χες και λίγο χρόνο. Εννοείται πως έχω ρυθμίσει το/α controller (faders, κουμπια) μόνος μιας και δεν αλλάζω controller... τακτικά. Βέβαια για ένα στουντιο που μπαινοβγαίνουν διάφοροι έχει νόημα να γίνεται αυτόματα. Οσο για τα υπόλοιπα τα έχω συσσωρέψει σε standalone εφαρμογές όπως και όσοι απο εμάς δουλεύαμε και πριν. Φυσικά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες αλλά για έναν home recordist για προσωπική χρήση, όπως εγω πλέον, το Elements είναι ταμαμ και το αναβάθμισα κιόλας σε 12 με 25 ευρώ για να υπάρχει. Σίγουρα υπάρχουν τσάμπα προτάσεις όπως το Bandlab που θα μου έκανε την δουλειά, όμως γνωρίζω την πλατφόρμα για να δουλεύω με πλήκτρα αντι για ποντίκι και κυριότερο έχω εκατοντάδες τελειωμένα και ημιτελή projects που δεν θα δουλέψουν σε άλλη πλατφόρμα εκτός του Cubase. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Πλέον η θάλασσα έγινε γιαούρτι. Παίρνεις απίστευτα πράγματα και τεχνολογία σε τιμές εξευτελιστικές. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, LK είπε Πλέον η θάλασσα έγινε γιαούρτι. Παίρνεις απίστευτα πράγματα και τεχνολογία σε τιμές εξευτελιστικές. αρκεί να μην θέλουν ρεύμα ή καύσιμα γιατί θα πληρώσεις εκεί τη διαφορά 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Καλησπέρα. Να κάνω εδώ μια ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα; Πως αντιμετωπίζετε το clipping (αν το λέω σωστά) αλλά όχι λόγω έντασης, αλλά όταν κόβετε ένα σημείο του track και το συνδέετε με ένα άλλο. Δηλαδή γράφω μια κιθάρα 2 φορές και θέλω να ενώσω τα καλά σημεία. Κάποιες φορές το πετυχαίνω να μηδενίσω το clipping αλλά όχι με πολύ μεγάλη επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Είσαι θεούλης. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 πατάς Χ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Είναι καλύτερο το Bandlab από το reaper που χρησιμοποιώ;Και αν ναι για ποιο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2023 Ώρες ώρες μου λείπει και εμένα το Cubase. Είμαι χρόνια στο logic και έχω σιχαθεί τη στροφή στην ηλεκτρονικούρα. Σκέφτομαι καιρό να το γυρίσω, αλλά παραμένει πανάκριβο αυτό το συνεχόμενο update που να πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2023 Πάρε αν μπορείς την τελευταία έκδοση και τουλάχιστον για 5 χρόνια (λίγα λεω) δεν θα θες αναβάθμιση. Για πιο λόγο αλλωστε; 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση