fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τον θυμάται κανείς (έχει αναρτηθεί στο παρελθόν εδώ) αυτό τον πιτσιρίκο που παίζει εδώ στον δρόμο με τον πατέρα του και σκοτώνει? Ε, τώρα μεγάλωσε και σκορπάει πανικό. Τέτοια τεχνική έχω πολλά χρόνια να δω. Και γράφει και δικά του, και όχι ότι κι ότι λέμε .... Επεξεργασμένο 1 Μαρτίου 2022 από fusiongtr 7 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 γουαατ δε φφφφφφ..........!!!! απαιχτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Ρε σεις, δεν γίνονται αυτά ... Είναι out of this world. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Μπούρου μπούρου.... Δεν θα έλεγα όχι στο να παίζω έτσι, αλλά δεν ακούγονται βρε Στράτο μου... Σαν ασκήσεις μου ακούστηκαν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Μπούρου μπούρου.... Δεν θα έλεγα όχι στο να παίζω έτσι, αλλά δεν ακούγονται βρε Στράτο μου... Σαν ασκήσεις μου ακούστηκαν! Οι δικές του συνθέσεις είναι σχεδόν μονόλεπτες και δεν μοιάζουν με ασκήσεις. Αλλά ρε γμτ, αν το δεις τεχνικά .... δεν υπάρχει ο τύπος. Και έχει μουσικότητα, δεν είναι "βάλτε να πάνε". 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Για να μη διαφωνουμε παλι Α) Τετοια παιξιματα δεν ειναι για ολα τα γουστα Β) Ειναι αλλου ο τυπος. Απιστευτες γραμμες. Περναει μεσα τη μανα του κ τον πατερα του . Για την τεχνικη δε θα γραψω... βγαζει ματια) 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Οι δικές του συνθέσεις είναι σχεδόν μονόλεπτες και δεν μοιάζουν με ασκήσεις. Αλλά ρε γμτ, αν το δεις τεχνικά .... δεν υπάρχει ο τύπος. Και έχει μουσικότητα, δεν είναι "βάλτε να πάνε". Πού'ναι εκείνο το "μπα"όταν το χρειάζεσαι... Πάντως εξεπλάγην που δεν μου άρχισες τέτοια ώρα τις "Fusionερωτήσεις" σου, ξέρεις εκείνες που κάνουν στις ψυχοθεραπείες και που είσαι μανίτσα σ'αυτές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2022 Εντάξει βρε παιδια μη μαλωνετε. Καλος ειναι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2022 Απίστευτος παίχτης. Βέβαια, όπως τον βλέπω, καλυτερα να του πάρουν το κορίτσι, παρά την πενα. Μιλάμε για σοβαρή εξάρτηση Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2022 δεν γίνεται. Είναι κολλημένη με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση