nestorm Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακουστέ τα παρακάτω τραγούδια και πείτε μου τη γνώμη σας όσο σκληρή κι αν είναι www.youtube.com/watch?v=J13dODh3r-4 www.youtube.com/watch?v=P68WqLUNXjY www.youtube.com/watch?v=s48ZZEXNnXY Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 από nestorm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Μην παραιτηθείς από την πρωινή δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nestorm Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω παραιτηθεί από τη ενασχόληση μου επαγγελματικά ως συνθέτης τραγουδιών από το ξεκίνημα αλλά μετά τη σύνθεση 100 τραγουδιών μετά από 20 χρόνια λυπήθηκα να μην εκδώσω ποτέ κανένα και έβγαλα τελικά 13 , αλλά δεν πρόκειται να εκδώσω άλλα Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 από nestorm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Δεν έχω εντρυφήσει στην "θρησκευτική-Χριστιανική pop", γι αυτό και δεν θα κάνω σχόλια για τους στίχους και την μουσική σου! Προσωπικά δεν μου άρεσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η πολύ καλή παραγωγή στα άσματα σου και οι χιλιάδες προβολές αυτών στο Youtube..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nestorm Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι χαλιά τα κομμάτια που έκδωσα και υπέρ αποτυχίες , αλλά δεν μπορούσα να εκδώσω τα καλά μου τραγούδια γιατί δεν μπορώ να τα υποστηρίξω φωνητικά , όποτε διάλεξα τα χειρότερα μου που όμως ταίριαζαν στην φωνή μου και μπορούσα να τα ερμηνεύσω Υπέρ ευχαριστώ που δεν μου ποστάρατε μια μουτζιά ως απάντηση Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 από nestorm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 nestrom εάν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις... Δύο ερωτήσεις... 1) Τα "καλά" σου τραγούδια έχουν το ίδιο θέμα; Και εάν ναι γιατί έτσι; 2) Δεν θα σου πει κανένας κάτι για την φωνή σου, εφόσον κρατήσεις το πολύ ωραίο γραπτό σου λόγο και αυτήν την , ας πούμε, "χαμηλού προφίλ" στάση..., εάν όντως είναι καλά που ξέρεις μπορεί να παρατήσεις την πρωινή δουλειά σου... εκτός εάν είσαι νυχτοφύλακας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nestorm Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε nestrom εάν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις... Δύο ερωτήσεις... 1) Τα "καλά" σου τραγούδια έχουν το ίδιο θέμα; Και εάν ναι γιατί έτσι; 2) Δεν θα σου πει κανένας κάτι για την φωνή σου, εφόσον κρατήσεις το πολύ ωραίο γραπτό σου λόγο και αυτήν την , ας πούμε, "χαμηλού προφίλ" στάση..., εάν όντως είναι καλά που ξέρεις μπορεί να παρατήσεις την πρωινή δουλειά σου... εκτός εάν είσαι νυχτοφύλακας.... Για ποιο λόγο να αφήσω την πρωινή μου δουλεια ?, η ενασχόληση μου με τη μουσική έχει τελειώσει , προσπαθούσα πριν το 2010 να πετύχω αλλά όλες οι πόρτες ήταν κλειστές για εμένα Τώρα πλέον όμως έρχονται γεγονότα και τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη μουσική θα κλείσουν δυστυχώς και για τους άλλους οπότε δεν είμαι ανόητος να αφήσω τη δουλειά μου για να εισπράττω φάσκελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, cigaret13 είπε nestrom εάν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις... Nestorm καλώς ήρθες, αλλά θερμή παράκληση ακολούθησε αυτό που λέει ο cigaret- κανονική γραμματοσειρά παρακαλώ. ΥΓ: Είμαστε ΟΚ, ευχαριστώ. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχάς να δηλώσω ότι είμαι θρησκευόμενο άτομο, δεν είμαι ο τύπος που θα πει τα κλασικά του τύπου "εχμ ναι πιστεύω σε μία ανώτερη δύναμη" και κάποιες τέτοιες αοριστίες. Και το λέω αυτό για να ξέρεις με τι παρονομαστή να διαιρέσεις τον σχολιασμό μου και να τον αξιολογήσεις δίκαια. Λοιπόν: Η μουσική έχει ενδιαφέρον. Η παραγωγή επίσης. Γενικά, το αυτί μου μου λέει ότι έχει πέσει αρκετή δουλειά σε όλο αυτό. Το νεο-ποπ-ροκ στυλ του ήχου μου κρατά την προσοχή. Με χαλάει όμως ο κατηχητικός στίχος. Άσχετα με το πόσο συμφωνώ ή διαφωνώ, μου φαίνεται παράταιρος. Για να το πω πιο απλά, δεν με χαλάει ο στίχος per se. Με χαλάει ο συνδυασμός του συγκεκριμένου στίχου με την μουσική. Έτσι, τελικά δεν με βάζει να τον σκεφτώ αλλά να τον απορρίψω, θεωρώντας ότι χρησιμοποιεί την catchy μουσική για να περάσει το νόημα που θέλει. Να πω βέβαια ότι γενικά δεν είμαι πολύ των στίχων και ειδικά της στρατευμένης τέχνης (η οποία στη μουσική μοιραία περνά μέσω του στίχου). Μπράβο για το όλο εγχείρημα όμως! ΥΓ λίγο παραπάνω βάθος στη φωνή, μισή οκτάβα ψηλότερα και έναν επιθετικό γενικό κοινωνικό στοίχο και θα έσκιζες! ΥΓ2 ο όλος παραπάνω σχολιασμός γίνεται πάντα με σεβασμό τόσο στην όλη προσπάθεια όσο και στο γεγονός ότι την μοιράστηκες μαζί μας. Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 από Jet72 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, nestorm είπε Για ποιο λόγο να αφήσω την πρωινή μου δουλεια ?, η ενασχόληση μου με τη μουσική έχει τελειώσει Κακώς τελείωσε! Keep walking τουλάχιστον για την ευχαρίστηση σου....Δεν γίνονται όλα για τα φράγκα, τις γκόμενες και την δόξα..... πού'σε ρε fusiongtr να διαβάσεις τι λέω! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση