rgxinap Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολυ σημαντικό η πρόσβαση στα τελευταία τάστα, η εργονομία, σε αυτον τον τομέα οι κλασικές στρατ υστερούν, παρε μια με στρογγυλεμένο heel. Επίσης, καλά τα 24 τάστα, αλλά τα 22 είναι απαραίτητα. Επεξεργασμένο 8 Μαρτίου 2022 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, sharpshooter είπε sassafras και άγιος ο θεός και τα ρέστα αγιασμός Ωραία ατάκα αυτή. Καλορίζικη λοιπόν η totally black κυρία. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Καλορίζικη λοιπόν η totally black κυρία. Δεν κάνω τίποτα αν δε στείλει μήνυμα ότι την παρέλαβε Το δέμα έχει φτάσει Γερμανία και από μέρα σε μέρα θα την έχει. Μη μείνω και χωρίς κιθάρα και πρέπει να του γυρίσω και τα χρήματα! Αλλά όλα θα πάνε καλά, και ήδη σκέφτομαι τι blade μαγνήτες να βάλω σε middle και neck 1 ώρα πριν, rgxinap είπε Πολυ σημαντικό η πρόσβαση στα τελευταία τάστα Δεν παίζω τόσο χαμηλά σχεδόν ποτέ, αλλά και σε μια dikny που είχα με κανονικό heel σαν αυτό μου την έσπαγε μεν αλλά όχι τόσο που να με εμπόδιζε. Αντιθέτως το volume pot στις strat με ενοχλεί πολύ γιατί κάνω mute σε όλες τις χορδές ακόμα και στα σόλα, η charvel το έχει out of the way. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 7:39 ΜΜ, ignantios είπε P.s την ειχα παρει στο καλυτερο χρωμα ever. Ωραίος φίλε μου, μερακλής Εγώ θα πάω σε πιο safe χρωματάκι αφού τη θέλω για main κιθάρα. Έξω από την πλάκα, φοβερά παιξίματα και ωραίος ήχος! Ο ενισχυτής είναι h&k grandmeister 36? Αν δεν έβλεπα θα έλεγα ότι είναι marshall, πως τα πάει σε ήχους 80ς μαρσαλλίλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, sharpshooter είπε Ωραίος φίλε μου, μερακλής Εγώ θα πάω σε πιο safe χρωματάκι αφού τη θέλω για main κιθάρα. Περα απο την πλακα αν ξαναβρω αυτο το shell pink σε fender am pro ii θα την παρω με κλειστα ματια.Απο κοντα ειναι τρομερο χρωμα. Ο ενισχυτης ειναι ο grandmeister deluxe 40. Εαν παιζεις live και οας studio συχνα και δεν θες να κουβαλάς (εχω προβλημα στη μεση)ειναι φοβερη λυση. Δεν εχει τον απολυτο ηχο (δεν γινεται βεβαια σε αυτη την τιμη)αλλα ευκολια χρησης και πρακτικοτητα σε κανουν να τα ξαχνας αυτα. Εαν ειχα εναν ενισχυτη μονιμα καπου χωρις κουβαληματα θα ειχα αλλον(jvm hjs) αλλα επειδη εγω κουβαλαω εγω στηνω ξεστηνω δεν τον αλλαζω. Πολλες φορες μππινουν μεσα στο στουντιο και με ρωτανε με τι παιζω....αρα καλα μαλλον ακούγεται. Εαν εχεις ορεξη μπες στο καναλι μου στο you tube και ακουσε τον και σε live να ακουσεις τι λεει. Ξαναλεω δεν είναι holy-grail αλλα Swiss army. Ειναι bright ενισχυτης. Επεξεργασμένο 8 Μαρτίου 2022 από ignantios 1 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, ignantios είπε Περα απο την πλακα αν ξαναβρω αυτο το shell pink σε fender am pro ii θα την παρω με κλειστα ματια.Απο κοντα ειναι τρομερο χρωμα. Ως πρώην ποζερόμουτρο (τον περασμένο αιώνα) από εμένα αυτή η επιλογή χρώματος είναι thumbs up. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Ως πρώην ποζερόμουτρο (τον περασμένο αιώνα) από εμένα αυτή η επιλογή χρώματος είναι thumbs up. Σε αφογκραζομαι επειδη ηλικιακα ειμεθα κοντα. Να πω παντως στο φιλο οτι στα live επαιζα με τη fender που ειναι σε μαυρο καμια αντιδρση. Οποτε εβγαζα τη ροζ στη σκηνη γινοταν χαμος απο τις γυναικες απο κατω (εχει προοπτικες ) 3 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, ignantios είπε Οποτε εβγαζα τη ροζ στη σκηνη γινοταν χαμος απο τις γυναικες απο κατω (εχει προοπτικες ) Είναι που ταιριάζει με το μανό τους βρε Ιγνάτιε. Δηλαδή αν (λέω αν) βγει ο Νέστορας με ροζ κιθάρα .... lock up your daughters, lock up your wives που έλεγε κι ο Bon Scott. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είναι που ταιριάζει με το μανό τους βρε Ιγνάτιε. Δηλαδή αν (λέω αν) βγει ο Νέστορας με ροζ κιθάρα .... lock up your daughters, lock up your wives που έλεγε κι ο Bon Scott. Μην του βάζεις ιδέες... Αν και φρονώ ότι το uss του φόρουμ (ultimate sex symbol) δεν έχει ανάγκη από τέτοια boosters 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μην του βάζεις ιδέες... Αν και φρονώ ότι το uss του φόρουμ (ultimate sex symbol) δεν έχει ανάγκη από τέτοια boosters Χμ!!!!! 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση