Προς το περιεχόμενο

Πάμε για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή παίζουνε war games;

cigaret13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Φυσικά.

Θα βρεθεί νεκρός ο Πούτιν.

Ένας κοντά τού είναι της CIA και θα τον δηλητηριάσει.

Θα του ρίξουν αυξημένη ποσότητα διγοξίνης και θα πάθει καρδιακή προσβολή και θα φύγουν, θα τους κάνουν extraction από αέρος με το FULTON.

Και αυτός ο πράκτορας θα γυρίσει στο Λανγκλεϊ για debriefing και θα τον βγάλουν εκτός με ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. Θα μετακομίσει στο Παρίσι και θα παντρευτεί μια εκεί και μετά από χρόνια ο Σεργκέι και ο Βασίλι, δύο Ρώσοι πράκτορες, έχοντας εντολές για εκδίκηση, τον εντόπισαν και πήγαν να  τον κρεμάσουν στο σπίτι αφού πρώτα τον αναγκάσουν να γράψει σημείωμα αυτοκτονίας για να φανεί σαν ατύχημα.

Τελικά δεν τα κατάφεραν.

Τους αιφνιδίασε ο πρώην πλέον πράκτορας της CIA και τους σκότωσε και τους δυο.

Ρομπότ ανίχνευσης κορονοϊού αγοράζει ο Tom Cruise για το "Mission Impossible "

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Θα βρεθεί νεκρός ο Πούτιν.

Ο αληθινός, ή κάποιος από τους σωσίες του?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Ο αληθινός, ή κάποιος από τους σωσίες του?

Ο σωσίας του τον σκότωσε και έβαλε τη μάσκα και έφυγε κύριος για να κρεμαστεί από το αεροπλάνο να πάει πίσω στο Λανγκλεϊ. Όλοι νόμιζαν πως ήταν ο Πουτιν. Μόλις ανακάλυψαν τον πραγματικό πεθαμένο μέχρι να ειδοποιήσουν τους έξω ήταν αργά. 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Στις 28/2/2022 στις 1:50 ΠΜ, fusiongtr είπε

Δεν υπάρχει πια δύση και ανατολή.

Οι τσέπες κάνουν κουμάντο, έτσι κι αλλιώς πάντα έτσι γινόταν.

Αυτό, ποιος αποκλείει οι ίδιοι που έχουν για εκπρόσωπο τύπου τον Biden να έχουν και τον Putin? Άνετα όλα μπορεί να είναι staged για να επωφεληθούν.

Παράθεση

γνωρίζω πολλούς που θέλουν να βγούμε.

Δεν γίνεται.

Αν βγούμε, η ισοτιμία δραχμής/δολαρίου μάντεψε πια θα είναι?

Παράθεση

Αυτό είναι το σύστημα, και όποιος δεν συμμορφώνεται τον ξεβράζει.

Ακριβώς, όποιος χαλάει τη "σούπα" κόβεται από τα τσοντοκάναλα ή συκοφαντείται ή τρώει μπιστολιά=>Χίος ή μπαίνει φυλακή=> χρυσάυγουλα. Είμαι κάθετα αντίθετος και με τους δύο... αλλά χάριν της δημοκρατίας και για το καλό μας γίνονται όλα?

Παράθεση

εμείς είμαστε το σύστημα.

με 25% δεν είμαστε εμείς ακριβώς.

Ps. γενικά πολύ τρολάρισμα πέφτει για ένα τόσο σοβαρό θέμα, περίμενα να διαβάσω ωραίες και σοβαρές απόψεις.

Επεξεργασμένο από sharpshooter

7 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

εγώ γνωρίζω πολλούς που θέλουν να βγούμε.

Είμαι σίγουρος. 

• Χαχα 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν φτάσουμε στο σημείο να πέφτουν πύραυλοι μέσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, θα είναι αρκετός κόσμος που μέχρι και πριν το σπίτι του γίνει συντρίμμια, θα αγορεύει ότι μας βομβαρδίζουν οι σωτήρες μας για να μας γλιτώσουν από τα νύχια της ΕΕ.

• Like 1

Ενωμοτάρχης

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Είμαι σίγουρος. 

Επίσης πολλούς που δεν θέλουν.

Από όσο έχω παρατηρήσει αυτοί που δεν θέλουν είναι κυρίως οι κρατικοδιαιτοι και όσοι δεν είναι παραγωγικές μονάδες καθώς η διαφορά ευρώ δραχμής θα είναι πρόβλημα για αυτούς.Δημοσιοι υπάλληλοι πολιτικοί δημοσιογράφοι και γενικά επαγγέλματα που δεν μπορούν να προσφέρουν σε πιο δημοφιλες νόμισμα.

Αντίθετα όσοι μπορούν να παράγουν ή να ανταλλάξουν τις υπηρεσίες τους με άλλο νόμισμα θέλουν να βγούμε διότι θα είναι δίπλα κερδισμένοι.

Και θα φύγουμε από τους ναζί και θα είναι κερδισμένοι από την διαφορά καθώς αυτός που εξάγει ένα προϊόν πάλι στην ίδια τιμή θα πουλάει.

Πχ εγώ πουλάω κάποια προϊόντα στην τιμή των 20 δολαρίων έκαστο.Σε περίπτωση που βγούμε από πάλι στην ίδια τιμή θα πουλάω και με την πτώση της δραχμής θα έχω μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στο εσωτερικό.

Απλά οι μη παραγωγικές τάξεις είναι πολλές στην Ελλάδα και αυτό είναι πρόβλημα αλλά όχι για πολύ.

10 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν φτάσουμε στο σημείο να πέφτουν πύραυλοι μέσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, θα είναι αρκετός κόσμος που μέχρι και πριν το σπίτι του γίνει συντρίμμια, θα αγορεύει ότι μας βομβαρδίζουν οι σωτήρες μας για να μας γλιτώσουν από τα νύχια της ΕΕ.

Ακριβώς αυτό.Οι Γερμανοί έκαναν εγκλήματα στην Ελλάδα  κατά τον βππ και σήμερα κάποιοι λένε ότι είναι οι σωτήρες μας και μας σώζουν από τα νύχια της δραχμής.

Βέβαια θα έχουν την ίδια κατάληξη με τότε.

Επεξεργασμένο από Κβαντική Διεμπλοκή

14 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

όσο έχω παρατηρήσει αυτοί που δεν θέλουν είναι κυρίως οι κρατικοδιαιτοι και όσοι δεν είναι παραγωγικές μονάδες καθώς η διαφορά ευρώ δραχμής θα είναι πρόβλημα για αυτούς.Δημοσιοι υπάλληλοι πολιτικοί δημοσιογράφοι και γενικά επαγγέλματα που δεν μπορούν να προσφέρουν σε πιο δημοφιλες νόμισμα.

Αντίθετα όσοι μπορούν να παράγουν ή να ανταλλάξουν τις υπηρεσίες τους με άλλο νόμισμα θέλουν να βγούμε διότι θα είναι δίπλα κερδισμένοι.

Και θα φύγουμε από τους ναζί και θα είναι κερδισμένοι από την διαφορά καθώς αυτός που εξάγει ένα προϊόν πάλι στην ίδια τιμή θα πουλάει.

Πχ εγώ πουλάω κάποια προϊόντα στην τιμή των 20 δολαρίων έκαστο.Σε περίπτωση που βγούμε από πάλι στην ίδια τιμή θα πουλάω και με την πτώση της δραχμής θα έχω μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στο εσωτερικό.

Απλά οι μη παραγωγικές τάξεις είναι πολλές

Πόνεσε ο κεφαΛης μου

• Λυπάμαι 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator
25 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Επίσης πολλούς που δεν θέλουν.

Από όσο έχω παρατηρήσει αυτοί που δεν θέλουν είναι κυρίως οι κρατικοδιαιτοι και όσοι δεν είναι παραγωγικές μονάδες καθώς η διαφορά ευρώ δραχμής θα είναι πρόβλημα για αυτούς.Δημοσιοι υπάλληλοι πολιτικοί δημοσιογράφοι και γενικά επαγγέλματα που δεν μπορούν να προσφέρουν σε πιο δημοφιλες νόμισμα.

Απλά οι μη παραγωγικές τάξεις είναι πολλές στην Ελλάδα και αυτό είναι πρόβλημα αλλά όχι για πολύ.

Ακριβώς αυτό.Οι Γερμανοί έκαναν εγκλήματα στην Ελλάδα  κατά τον βππ και σήμερα κάποιοι λένε ότι είναι οι σωτήρες μας και μας σώζουν από τα νύχια της δραχμής.

Βέβαια θα έχουν την ίδια κατάληξη με τότε.

Εμένα πάλι πόνεσε το μυαλό μου με αυτά που διαβάζω...

Άποψη σου βέβαια.

Όμως κόψε αυτό το "ναζί" για την ΕΕ, γιατί προσβάλλεις και εμένα και νομίζω και την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του forum. 

• Συμφωνώ 2

all this has happened before and will happen again

4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Εμένα πάλι πόνεσε το μυαλό μου με αυτά που διαβάζω...

Άποψη σου βέβαια.

Όμως κόψε αυτό το "ναζί" για την ΕΕ, γιατί προσβάλλεις και εμένα και νομίζω και την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του forum. 

Αν προσβάλλεσαι από την αλήθεια το πρόβλημα το έχεις εσύ όχι η αλήθεια ούτε εγώ.

Καθώς αυτό είναι τόσο αλήθεια όσο ότι αυτή την στιγμή η ΕΕ προσφέρει βοήθεια στα ναζιστικά τάγματα της Ουκρανίας.

https://www.imerodromos.gr/to-neonazistiko-oykraniko-tagma-azof-eplixe-me-pyrayloys-katoikimenes-perioches-konta-sti-marioypoli/

Επεξεργασμένο από Κβαντική Διεμπλοκή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου