dima Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 gia sas sygnomh poy grafw gia asxeto thema...evala 4GB RAM sto pc kai doxnei mono 3 GB giati???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 1ο) Αρχικα γραφε καλύτερα στα ελληνικα....ειναι πιο βολικό.... 2ο) Tι μνημες είναι....Τσεκαρες την συμβατότητα....? Προσπαθησε να δοκιμάσεις να την ξαναβάλεις.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 gia sas sygnomh poy grafw gia asxeto thema...evala 4GB RAM sto pc kai doxnei mono 3 GB giati???? Δεν είναι άσχετο το θέμα. Μην ανησυχείς, δε συμβαίνει τίποτε περίεργο. Έχοντας βάλει 4 GB μνήμης, θα βλέπεις κάποιο νούμερο από 2.5 έως 3.5, ανάλογα με την ποιότητα των components και το αν έχεις πειρατικά windows ή όχι. Περισσότερο από αυτό "βλέπουν" μόνο οι 64μπιτες εκδόσεις των Windows. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Αλήθεια? Αυτό σημαίνει κιόλας οτι δεν την χρησιμοποιεί και όλη τη μνήμη? Χρηισμοποιεί μόνο όση βλέπουν τα win? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Αλήθεια? Αυτό σημαίνει κιόλας οτι δεν την χρησιμοποιεί και όλη τη μνήμη? Χρηισμοποιεί μόνο όση βλέπουν τα win? Μερικές φορές, βλέπουν ακόμη λιγότερη. Για παράδειγμα, το Photoshop βλέπει μόνο 2 GB στο σύστημά μου, το οποίο έχει 4 GB. Υποθέτω ότι παρόμοια πράγματα ισχύουν και για τα μουσικά μας προγράμματα, αν και δεν έχω ψαχτεί επί τούτου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Αυτό έχει να κάνει μόνο με τα windows ή και με τα εκάστοτε προγράμματα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Το cubase, επί παραδείγματι, πόση μνήμη μπορεί να δει max; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Το cubase' date=' επί παραδείγματι, πόση μνήμη μπορεί να δει max;[/quote'] 2 GB σε όλες τις 32μπιτες εκδόσεις των Windows (και στα vista). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Για παράδειγμα' date=' το Photoshop βλέπει μόνο 2 GB στο σύστημά μου, το οποίο έχει 4 GB. Υποθέτω ότι παρόμοια πράγματα ισχύουν και για τα μουσικά μας προγράμματα, αν και δεν έχω ψαχτεί επί τούτου.[/quote'] Για το photoshop που ξέρω έχει ρύθμιση για το πόση μνήμη να βλέπει που είναι default sto 55% του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Για το photoshop που ξέρω έχει ρύθμιση για το πόση μνήμη να βλέπει που είναι default sto 55% του συστήματος. Σωστά, αλλά στο ίδιο πεδίο σου δείχνει πόση μνήμη ξέρει ότι έχει το σύστημα και (συνεπώς) το 55% σε τι αντιστοιχεί. Εγώ αυτό που εξήγησα είναι ότι βλέπει το 55% των 2 GB ενώ στον υπολογιστή υπάρχουν 4. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση