PAL Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Ένα jam με keys και κιθάρα που προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα. Your browser does not support the HTML5 audio tag Pal_Jam.mp3 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Αρχικά με κέντρισε ο τίτλος της ανάρτησης.. Μετά όμως με ενθουσίασε το άκουσμα της μουσικής. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τί ωραία που θα ήταν να είχαμε ένα συγκρότημα που να παίζει έτσι.. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση που μας το προσφέρεις αυτό φίλτατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ ωραίο κομμάτι, ψαγμένο!! Ωραίος ο Manzarek εκεί κάπου στην αρχή με το organ, αλλά πιο ωραίος ο κιθαρίστας του τελευταίου σόλο.. Αλήθεια κιθάρα είναι; (έχω ψαρώσει με τους ήχους που βγάζετε με τα σύνθια σας..) και εάν είναι, εσύ παίζεις PAL; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 33 minutes ago, cigaret13 said: Πολύ ωραίο κομμάτι, ψαγμένο!! Ωραίος ο Manzarek εκεί κάπου στην αρχή με το organ, αλλά πιο ωραίος ο κιθαρίστας του τελευταίου σόλο.. Αλήθεια κιθάρα είναι; (έχω ψαρώσει με τους ήχους που βγάζετε με τα σύνθια σας..) και εάν είναι, εσύ παίζεις PAL; Ναι το πρώτο keys solo βγήκε πολύ Manzarek. Στο τέλος ναι κθάρα είναι... εγώ παίζω (παίζω... λέμε τώρα... προσπαθω να παίξω... ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, PAL είπε Στο τέλος ναι κθάρα είναι... εγώ παίζω (παίζω... λέμε τώρα... προσπαθω να παίξω... ). Εγώ πάντως άκουσα ένα πολύ ωραίο σόλο με πολύ καλό ήχο κιθάρας, που εξυπηρετεί τα μάλα το κομμάτι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, Πάνος Χελιδόνης said: Αρχικά με κέντρισε ο τίτλος της ανάρτησης.. Μετά όμως με ενθουσίασε το άκουσμα της μουσικής. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τί ωραία που θα ήταν να είχαμε ένα συγκρότημα που να παίζει έτσι.. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση που μας το προσφέρεις αυτό φίλτατε. Σε ευχαριστώ Πάνο. Να οργανωθούμε παιδιά να κανονίσουμε κανένα Noiz Jam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικό! Πολύ ωραία η σύνθεση, ακόμα πιο ωραία τα παιξίματα και ο ήχος! Συμφωνώ με τον Φώτη, υπεροχα τα παιξίματα αλά Μanzarek στα πλήκτρα και εξαιρετικό το σόλο στην κιθάρα! Μπράβο Πάνο! Ο ήχος της κιθάρας είναι από ενισχυτή + πετάλια ή από fx στο computer; Επεξεργασμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 από roberto30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 12 minutes ago, roberto30 said: Εξαιρετικό! Πολύ ωραία η σύνθεση, ακόμα πιο ωραία τα παιξίματα και ο ήχος! Συμφωνώ με τον Φώτη, υπεροχα τα παιξίματα αλά Μanzarek στα πλήκτρα και εξαιρετικό το σόλο στην κιθάρα! Μπράβο Πάνο! Ο ήχος της κιθάρας είναι από ενισχυτή + πετάλια ή από fx στο computer; Σε ευχαριστώ πολύ Απόστολέ. Όσο αφορά την κιθάρα προσπαθώ πολύ καιρό να βγάλω ένα αξιοπρεπή ήχο. Το τελευταίο chain που έχω δοκιμάσει και είναι αυτό που ακούς είναι... η κιθάρα πάει σε μια παλιά tube προενίσχυση, από εκεί σε μια Roctron πενταλέρια και απο εκεί σε ένα basic eq και compression και μετά στην κάρτα ήχου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 this is the end.... beautiful friend the end... την άλλη εβδομάδα περιμένουμε το επόμενο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 36 minutes ago, dimsonic said: this is the end.... beautiful friend the end... την άλλη εβδομάδα περιμένουμε το επόμενο Με ολίγη Riders on the storm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση