Memnoch Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2007 Θα ξεκίναγα Δευτέρα βράδυ με μία στάση στο προβαδικο των Bolt Thrower, Τρίτη θα την έκανα στο προβάδικο των Mogwai Τετάρτη Μεσημεράκι Dying Fetus και βράδυ Isis, Πέμπτη η μέρα αφιερωμένη στους Pink Floyd Παρασκευή Porcupine Tree Και ΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟ το Σ/Κ θα έτρεχα Νορβηγία να αράξω με τους θεούς ULVER!!! αυτή θα ήταν η πρώτη βδομάδα του Quest μου... O χρόνος έχει 365 μέρες... PS: Μακάρι να έβλεπα και τα ενδώτερα των Coil αλλά τώρα είναι αργά... R.I.P... :( ay Respects To The Vultures For They Are Your Future... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 1)Peppers, για να διωξω τον σιχαμενο που παιζει με marshall! 2)White stripes η raconteurs (μαζι με τον jack :lol: ) 3)Stray cats, να τους χαζευω μονο φτανει ! 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 MESHUGGAH!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 με τους iron maiden.καλα ολοι κανουμε ονειρα... hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 τζαμαρισμα το holy wars με τον mustaine...ohhh god!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Ved Buens Ende φυσικά. Αν δεν γυρίσει ο Skoll μπορεί να μου κάνουν και πρόταση (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ)! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 τζαμαρισμα το holy wars με τον mustaine...ohhh god!! Δε νομίζω να θες να κάνεις και σόλο;;; :wink: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Τα σόλο τα κάνει μόνο ο ντεϊβιντ, δεν αφήνει τους άλλους να κάνουν τέτοια όταν είναι εκείνος παρόν. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Με τους Epica, μπας και πηδησω την Simone, γιατι σαν συγκροτημα δεν με συγκινουν και πολυ [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Στους Sonic Youth... Και εκεί που δεν κοιτάει ο thurston, του τσιμπάω και μια από τις μπόλικες custom που θα παίζουν εκεί γύρω... :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση