panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 ...σε ποιων θα θέλατε να είσαστε στο προβάδικο και να τζαμάρετε μαζί; εγώ προτιμώ spiritual beggars..... στη θέση αυτού εδώ του κυρίου.... εσείς; (παρακαλώ πείτε ένα συγκρότημα...) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Average White Band ή Steely Dan. Sorry... είπα 2, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα με δεχτούν οι Steely Dan. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 +1 για τους Steely Dan! Αν και οι άνθρωποι παίζουν εξωγηίνα πράματα και μάλλον θα τους χάζευα....... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Εγω πάλι ΜΙΚΡΟ και Bloc Party Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Χμμμ, βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead α και ξεχασα τους motorhead :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Χμμμ' date=' βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)[/quote'] Εγώ θέλω να τζαμάρω με τον Μενέλαο!! :D :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Χμμμ' date=' βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)[/quote'] Εγώ θέλω να τζαμάρω με τον Μενέλαο!! :D :D :D αυτός θέλει να τζαμάρει με σένα;; :wink: :D :D :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead α και ξεχασα τους motorhead :lol: άντε ρε....και γω που νόμιζα ότι θα έλεγες Motorhead...... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Depeche Mode!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση