broxopios Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2022 Βάζω ακόμη μια στο παιχνίδι. Την έχει κανείς? Έχετε άποψη; https://www.thomann.de/gr/universal_audio_volt_2.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manitsa7 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εμένα θα με χάλαγε και η έλλειψη midi in/out, και επίσης η έλλειψη inserts. Για μένα μιλάω, γιατί έχω τεντωμένες κεραίες σχετικά με audio interface. ναι καλο θα ηταν να υπηρχαν και αυτα αλλα παμε σε αλλο budget μετα και η UA πιστευω θα ειναι καλη,αυτη η audient θα πηγαινα Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 από manitsa7 http://learntheguitar.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Κάποια στιγμή χρειάστηκε να ηχογραφήσω κάτι κιθάρες με την Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen, οπότε την δοκίμασα εκτενώς και μπορώ να πω ότι μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο γεγονός: Την χρησιμοποίησα για να ηχογραφήσω κιθάρες σε ένα δίσκο, είχαμε lockdown οπότε είπαμε με τον ηχολήπτη να τις γράψω σπίτι να του στείλω τα direct και να δει αν μπορεί να κάνει δουλειά με αυτά. Οπότε χρησιμοποίησα ένα Behringer GI100 ULTRA-G για να στείλω στις εισόδους της κάρτα το direct και το σήμα με τα εφε χωρίς να προσθέσω gain, cab emulator. Η απάντηση του ηχολήπτη ήταν "τα direct που έστειλες έχουν χαμηλό σήμα, θα κάνω reamp αλλα μπορεί να έχουν αρκετο θόρυβο". και μετά από 2 μέρες "όλα κομπλε, μια χαρά είναι τα direct θα γίνει κανονικοτατα δουλεια". Οπότε ξέρω σίγουρα ότι κάποιος μπορεί να ηχογραφήσει καλό direct σήμα με αυτή και να το χρησιμοποιήσει για reamp. 1 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 εγώ επειδή κάποτε πήρα κάρτα και την θεώρησα καλή σαν πρώτο βήμα και μετά έπρεπε κάποια στιγμή να την αλλάξω, σήμερα θα πήγαινα σε μεγαλύτερο μοντέλο. σίγουρα στην id44 ή στην εξαιρετική id22 που είναι καρτούκλα και αποσύρεται και είναι σε καλή τιμή. Αν ήταν να μείνουμε στα 200 ευρώ θα κοίταζα και την ssl 2 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, dimsonic είπε εγώ επειδή κάποτε πήρα κάρτα και την θεώρησα καλή σαν πρώτο βήμα και μετά έπρεπε κάποια στιγμή να την αλλάξω, σήμερα θα πήγαινα σε μεγαλύτερο μοντέλο. σίγουρα στην id44 ή στην εξαιρετική id22 που είναι καρτούκλα και αποσύρεται και είναι σε καλή τιμή. Αν ήταν να μείνουμε στα 200 ευρώ θα κοίταζα και την ssl 2 Δυστυχώς αυτές ξεπερνούν κατά πολύ το μπάτζετ μου. Η ssl 2 καλύτερη από τις 2 του πρώτου ποστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, broxopios είπε Η ssl 2 καλύτερη από τις 2 του πρώτου ποστ? θα την σύγκρινα με την id14 περισσότερο. Βάλτα κάτω και αποφάσισε μην ξεχνάς ότι η κατηγορία 200 ευρώ δεν μπορεί να έχει έναν νικητή που να ξεχωρίζει 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση