gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, npap είπε ορίστε πειδή την φάγατε την κοπέλα για την καρέκλα... Πόδια δεν φαίνονται, και φωτισμός είναι χαμηλός. Αμέσως αμέσως, 280Κ likes.... 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, npap είπε ορίστε πειδή την φάγατε την κοπέλα για την καρέκλα... Το γύρισε σε σκάλα τώρα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 εγώ πάντως σας βρήκα τι δώρο θα μου πάρετε για τα Χριστούγεννα (έχει και κούπες και φούτερ και λοιπά καλούδια για να στηρίξομεν την προσπάθεια της κορασίδος... όχι μόνο λόγια και μούφα προτάσεις γάμου)... gamazda shop 1 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Το γύρισε σε σκάλα τώρα? Πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα με αιμορροΐδες... 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, npap είπε εγώ πάντως σας βρήκα τι δώρο θα μου πάρετε για τα Χριστούγεννα (έχει και κούπες και φούτερ και λοιπά καλούδια για να στηρίξομεν την προσπάθεια της κορασίδος... όχι μόνο λόγια και μούφα προτάσεις γάμου)... Είναι τυχαίο άραγες, ότι τα ζώα που έχει το πουλόβερ χαμηλά έχουν όλα κέρατα? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Είναι τυχαίο άραγες, ότι τα ζώα που έχει το πουλόβερ χαμηλά έχουν όλα κέρατα? Μέχρι και εκεί οι ΑΕΚτζηδες χαμένοι ειναι. Κοίτα τα χρώματα... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Καλύτερο orchestration στο november rain. Κσέρει η συνάδελφος. Και ωραία απόδοση του funeral part κατ εμέ πάνταχ αχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μα ο dim διασκεύασε ολόκληρους Emerson Lake and Palmer λέμε. Δεν φόραγε γόβα όμως. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Καλύτερο orchestration στο november rain. Κσέρει η συνάδελφος. Και ωραία απόδοση του funeral part κατ εμέ πάνταχ αχαχαχαχαχ ρε παιδιά.... δεν κάθεται σωστά.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε ρε παιδιά.... δεν κάθεται σωστά.... Απο εκεί φαίνεται πως ξέρει πολύ καλύτερο πιανο από ότι παίζει. Αυτοί που ξέρουν καλό πιάνο καταλαβαίνουν τι εννοώ, ε? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση