Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε μιλάμε είσαι φίρμα δηλαδή.... Μιλάμε για couldn't care less, ειδικά στη φαση που είμαι τωρα. . Άλλο να ψάχνεις όμως Gamazda ή Kallianides (δεν υπάρχει περίπτωση) στο youtube και άλλο Pink Floyd και μάλιστα "Comfortably Numb " (ούτε το Track είναι τυχαίο) , και να σε βγάζει (το video σου) στην πρώτη σελίδα με αυτό το keyword. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, LK είπε Μιλάμε για couldn't care less, ειδικά στη φαση που είμαι τωρα. . Άλλο να ψάχνεις όμως Gamazda ή Kallianides (δεν υπάρχει περίπτωση) στο youtube και άλλο Pink Floyd και μάλιστα "Comfortably Numb " (ούτε το Track είναι τυχαίο) , και να σε βγάζει (το video σου) στην πρώτη σελίδα με αυτό το keyword. ναι βρε...αλλά θεωρητικά αυτά έχουν copyright claim. Οπότε τι κάνει? εκτός αν χτίζει προφίλ μονο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οπότε τι κάνει? εκτός αν χτίζει προφίλ μονο Ε τι κάνει. Να την μάθει ο κόσμος θέλει, λεφτά από τα views παίρνει....καμιά δουλειά μπορεί να κλείσει.... Χωρίς διασκευές (στην αρχή τουλάχιστον) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα δει το κανάλι σου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, LK είπε Ε τι κάνει. Να την μάθει ο κόσμος θέλει, λεφτά από τα viwes παίρνει....καμιά δουλειά μπορεί να κλείσει.... Χωρίς διασκευές (στην αρχή τουλάχιστον) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα δει το κανάλι σου. το είδα αλλά όπως λες και συ couldn't care less. 10 με άκουγαν 10 μ ακούν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LK είπε καμιά δουλειά μπορεί να κλείσει.... Κανένα καλό γάμο (με τον PAL) μπορεί να χτυπήσει .... Επεξεργασμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Κανένα γάμο (με τον PAL) μπορεί να χτυπήσει .... Να πως κλείνει δουλειές ο LK.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, LK είπε Χωρίς διασκευές (στην αρχή τουλάχιστον) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα δει το κανάλι σου. Μα ο dim διασκεύασε ολόκληρους Emerson Lake and Palmer λέμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε το είδα αλλά όπως λες και συ couldn't care less. 10 με άκουγαν 10 μ ακούν Εσυ ναι. Εσυ είσαι στη Ζαλονίκη. Μπορεί όμως να την δει ,ένας που χει π.χ. ξενοδοχείο κοντά στη γειτονία της και να της πει, έλα δω κορίτσι μου σε θέλω να παίζεις το πιάνο κάθε ΠΣΚ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε έλα δω κορίτσι μου σε θέλω να παίζεις το πιάνο κάθε ΠΣΚ. Το "κάθε ΠΣΚ" σημαίνει "κάθε Που Σε Κσεσκίζω"? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μα ο dim διασκεύασε ολόκληρους Emerson Lake and Palmer λέμε. ναι αλλά πόσο μακριά καθόταν από το πιάνο ε?...όχι όλα ίσωμα Στράτε... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση