cos_dr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Θα έπαιρνα τον Σάκη αλλά τα έκανε μ0#$! με τα λεγόμενα για τον Λιγνάδη. με στεναχώρησε. Είμαι απαρηγόρητος γιατί ήμουν πάντα fan. Δεν θέλω να τον ξαναδώ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ. ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Sir με έχεις εντυπωσιάσει. Δεν ήξερα ότι δουλεύεις τόσο καλά το... photoshop! Αληθινή είναι. Είχε έρθει στο πάρκο ανακύκλωσης. Τον είχαν φέρει για πρέσβυ ανακύκλωσης. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε ανακύκλωσης. ξέρει από πλυντήριο. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Nestoras είπε Αληθινή είναι. Είχε έρθει στο πάρκο ανακύκλωσης. ναι ρε Νέστορα το γεγονός είναι αληθινό αλλά γιατί έδωσες την παραποιημένη φωτό εξ αυτού?... η ορίτζιναλ είναι αυτή... ήμουν εκεί... 7 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, npap είπε ναι ρε Νέστορα το γεγονός είναι αληθινό αλλά γιατί έδωσες την παραποιημένη φωτό εξ αυτού?... η ορίτζιναλ είναι αυτή... ήμουν εκεί... Χαχα, δεν παίζεσαι. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Το μόνο τραγούδι που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας είναι αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Το τραγούδι που θα εκπροσωπεί τη χώρα μας κάθε φορά θα έχει περάσει πρώτα από κάποιον Λιγναδη Χαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2022 χμμμ ποιό σόλο σας έκανε κλικ απο τα φετινά τραγούδια της εβραιο-βύζιον? εμένα το σόλο της δανέζας, άξια η συναδέλφισα. και το άλογο της Φιλανδίας καλό σαν παρουσία, και ριφαδόρισα. απο τραγούδια, μου άρεσαν όλα σχεδόν τα ανατολικά, (εκτός της Σερβίας, έλεος ρε Κονστράκτα, 3 νότες ναούμ κοτζαμ Σερβία) + πολύ της Πορτογαλίας. Και η δικιά μας η νορβηγεζα η μπιόργκ μου άρεσε αλλά είχε κάτι το άψυχο στην φωνή, σαν να μην είχε φάει πρωϊνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2022 Δεν είδα, πάτησα κατά λάθος το κόκκινο κουμπί και μπήκα ertflix και έπεσα πάνω στο Clarice ,στις 6.30 το πρωί που τελείωσε η σειρά είχε τελειώσει ο διαγωνισμός. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2022 Την έβλεπε η γυναίκα μου, εγώ με τα ακουστικά στο λάπτοπ... και κάποια στιγμή σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα κιθαρίστα με δοξάρι βιολιού σε μια 335 style κιθάρα....δεν συγκράτησα όμως ρε γαμώτο ποιά χώρα ήταν.. Υ.Γ. Μην αναφέρει κανείς τον Jimmy.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση