Nestoras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Προτείνω να πάμε με Τζέμης Μποντ. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε Τσέγκις Χαν και τα μυαλά στα κάγκελα ασούμε. Παρόλο που δεν βγήκε πρώτο εγώ ψηφίζω Αμπανιμπί...και ξερό ψωμί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Αποφάσισα, lead vocals εγω, rap (με βαθειά φωνή) o @cigaret13 για τους λοιπούς μουσικούς ας αποφασίσει, μα ποιος άλλος o Eurovisάνθρωπος @Terry RoscoeBeck5. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αποφάσισα, lead vocals εγω, rap (με βαθειά φωνή) o @cigaret13 για τους λοιπούς μουσικούς ας αποφασίσει, μα ποιος άλλος o Eurovisάνθρωπος @Terry RoscoeBeck5. Εγώ συμφωνώ, αλλά εσύ είσαι σίγουρος..; Μήπως παίρνεις αψήφιστα την "οργή του Cos_dr (Khan)"...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εγώ συμφωνώ, αλλά εσύ είσαι σίγουρος..; Μήπως παίρνεις αψήφιστα την "οργή του Cos_dr (Khan)"...... Με τόσους λίγους followers και δη πασοκους που έχει πως να τον λάβω υπ’ όψιν. Άκου 2 σελίδες. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Με τόσους λίγους πασοκους followers που έχει πως να τον λάβω υπ’ όψιν. Ό καιρός γαρ εγγύς...... Ανδρουλάκης rules... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 εμείς τι θα στείλουμε φέτος, οι Έλληνες? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, cos_dr είπε εμείς τι θα στείλουμε φέτος, οι Έλληνες? Την αοιδό την βρήκαμε-έχουμε... το άσμα σε 3 βδομάδες. Απ'ότι διάβασα στο διαδίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Την αοιδό την βρήκαμε-έχουμε... το άσμα σε 3 βδομάδες. Απ'ότι διάβασα στο διαδίκτυο. ποια είναι? Δεν το έχω ψάξει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε ποια είναι? Δεν το έχω ψάξει. https://el.wikipedia.org/wiki/Αμάντα_Γεωργιάδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση