Polter Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Τυχαία έπεσα επάνω σε αυτό το site: http://www.tronical.com/index_normal.htm και είπα να το κάνω post για όποιον ενδιαφέρεται. Πρόκειται για μια εταιρία η οποία πουλά ένα μηχάνημα που κουρδίζει αυτόματα τις χορδές της κιθάρας. Πηγαίνετε στο products και δείτε το βίντεο, αξίζει. Το κόστος του είναι περίπου 800¤. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Είχε ξανασυζητηθεί το θέμα και νομίζω πως η συζήτηση είχε φτάσει στο συμπέρασμα οτι παρόλο που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο μιλάμε για πολλά λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Polter Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Τα έψαξα σε προηγούμενα post και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα. Δεν ήξερα ότι έχει συζητηθεί ξανά. Πάντως νομίζω ότι αυτό το μηχάνημα είναι καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Τυχαία έπεσα επάνω σε αυτό το site: http://www.tronical.com/index_normal.htm και είπα να το κάνω post για όποιον ενδιαφέρεται. Πρόκειται για μια εταιρία η οποία πουλά ένα μηχάνημα που κουρδίζει αυτόματα τις χορδές της κιθάρας. Πηγαίνετε στο products και δείτε το βίντεο' date=' αξίζει. Το κόστος του είναι περίπου 800¤.[/quote'] Εγώ θυμάμαι το είχα αφήσει στα 900. :D Πέφτει η τιμή. Υ.Γ Πως βάζετε το σημαδάκι του ευρώ;;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Κοίτα,ωραίο μηχανηματάκι είναι αλλά το θέμα είναι πως αυτή τη δουλειά την κάνουμε και εμείς.Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτό το μηχανηματάκι έχει νόημα για κάποιον πολύ μεγάλο επαγγελματία που κάνει μεγάλα live πχ κλπ κλπ κλπ. Για μας λίγο ακριβό είναι αλλά και λίγο πολυτέλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Υ.Γ Πως βάζετε το σημαδάκι του ευρώ;;; ctrl+alt+ε :wink: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Κοίτα' date='ωραίο μηχανηματάκι είναι αλλά το θέμα είναι πως αυτή τη δουλειά την κάνουμε και εμείς.Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτό το μηχανηματάκι έχει νόημα για κάποιον πολύ μεγάλο επαγγελματία που κάνει μεγάλα live πχ κλπ κλπ κλπ.Για μας λίγο ακριβό είναι αλλά και λίγο πολυτέλεια![/quote'] Δεν είδα καμιά μπάντα μέχρι τώρα να το χρησιμοποιεί :wink: Jmone Thanks :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Polter Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Κοίτα' date='ωραίο μηχανηματάκι είναι αλλά το θέμα είναι πως αυτή τη δουλειά την κάνουμε και εμείς.Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτό το μηχανηματάκι έχει νόημα για κάποιον πολύ μεγάλο επαγγελματία που κάνει μεγάλα live πχ κλπ κλπ κλπ.Για μας λίγο ακριβό είναι αλλά και λίγο πολυτέλεια![/quote'] Δεν είδα καμιά μπάντα μέχρι τώρα να το χρησιμοποιεί :wink: Jmone Thanks :wink: Το μηχάνημα το είδα στο site των Therion, και μάλιστα χαίρονταν γιατί μάλλον θα ήταν η πρώτη μπάντα που θα το χρησιμοποιούσε σε live της. Εξάλλου είναι καινούριο ακόμα, δεν νομίζω να το έχουν δοκιμάσει και πολλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Ο Λογοθέτης το έχει στον κατάλογό του this is my son Hualouis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση