Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πάντως Λάκη μας θα σου ευχηθώ- κάποια στιγμή- να μπορέσεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου vintage υπολογιστών και με έναν τέτοιο... Να έχεις τον πρώτο του είδους και άσε τους άλλους με τους... Commodore 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Τρέχει Crysis αυτό το μηχάνημα? Ή έστω κανα DOOM? (πάντως αν ήξερα από προγραμματισμό -υπολογιστές θα το έβρισκα ενδιαφέρον) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Σαν γνωστός λάτρης της τεχνολογίας και μελετητής της χρήσης και της εξέλιξης των Η/Υ που είμαι. Γνωρίζοντας την αγάπη σου για την vintage τεχνολογία και τη συλλογή που ανά καιρούς παρουσιάζεις. Και επειδή έπεσα πάλι στο thread μου βγήκε αυθόρμητα η ανάγκη να γράψω τώρα πόσο σε θαυμάζω, πόσο με συγκινείς κάθε φορά με το θέμα αυτό και πόσο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ είμαι και ΤΙ ΤΙΜΗ και ΔΕΟΣ που νιώθω που είμαι συμφορουμίτης σου. Υποκλίνομαι ταπεινά και σε ΛΑΤΡΕΥΩ. Συνεχίστε. χαχαχαχαχαχαχχαχαχα 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Χαίρομαι που υπάρχει άλλος ένας τρελλός με την τεχνολογία αλλά ειλικρινά ανατρίχιασα με το θρεντ...και το λέω αυτό ως computer-head που ξεκινησε αρχές 80 με Spectrum 48K, μεταπήδησε σε Atari 1040ST (ίδια 10ετια, με εγχρωμο μόνιτορ, έτσι? Και εκει εγιναν και τα πρωτα βηματα προγραμματισμού) μετα σε PC compatible με 8088 (εγκατέστησα και τον μαθηματικό συνεπεξεργαστη 8087 με τα χεράκια μου και τον πρώτο σκληρό μου δίσκο που ήταν 5 κιλά, παλι ιδια 10ετια, α ρε DOS), σε 80287 κλπ κλπ... Όσο και αν τα αγάπησα τότε, όσο και αν είμαι ακόμα τρελλός με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, δεν θα ήθελα ούτε να βλέπω τα συγκεκριμένα συστήματα (βασικά οτιδήποτε πριν από intel sandybridge συστήματα). Αλλά χαίρομαι που κάποιος τα αγαπάει, τα εκτιμά και τα φροντίζει ακόμα... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση