Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Χθες το απόγευμα πέρασε ένας φίλος μου από το γραφείο. "Ελά να δεις τι βρήκα μου λέει". Θα μπορούσα να είμαι πολύ γλαφυρός στην αφήγησή μου , αλλά θέλω να μείνω στην ουσία. Βρίσκομαι μπροστά , για πρώτη φορά στη ζωή μου, με έναν commodore pet 8032 του 1977. Η Ιστορία: Δημόσια υπηρεσία με την ευρεία έννοια.... Παρατημένος σε έναν διάδρομο για ...... χρόνια. Με πρωτόκολλο καταστροφής από το 1995 (μέχρι και να τον πετάξουν βαρίοντουσαν). Απευθύνεται στον προϊστάμενο (ο φίλος) : "Τον θέλετε αυτόν; ΝΑ τον πάρω;". Πάρτον να μην τον βλέπω (η απάντηση). Είναι ξεχρεωμένος και με πρωτόκολλο καταστροφής. Αν δεν τον πάρεις, θα πεταχτεί. Μιλάμε για commodore του 77, monster to find , ακόμα και στην Αμερική......με τρέχουσες τιμές (αδιάφορο αυτό- και 1$ να ήταν η "χρηματιστηριακή" του αξία στα vintage Pc το ίδιο θα μου έκανε) 1.000,00 €. Δεν σχολιάζω.Το αφήνω σε όποιον άλλον θέλει να κάνει σχόλια. Εγώ ένοιωσα ταυτόχρονα οργή και μεγάλη χαρά που το μηχάνημα πήγε σε άτομο που ξέρει, και να το εκτιμήσει και να το φροντίσει να πάει άλλα 50 χρόνια. 7 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, LK είπε Δημόσια υπηρεσία με την ευρεία έννοια.... Παρατημένος σε έναν διάδρομο για ...... χρόνια. Με πρωτόκολλο καταστροφής από το 1995 (μέχρι και να τον πετάξουν βαρίοντουσαν). θα ξεκινήσω αναφέροντας ότι αυτόν εδώ πρώτη φορά τον βλέπω- δεν γνώριζα την ύπαρξη του. Αλλά λύσε μου την απορία: Πότε ζήτησε ο φίλος σου να πάρει τον υπολογιστή από την Δημόσια υπηρεσία, τώρα στα κοντά; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε θα ξεκινήσω αναφέροντας ότι αυτόν εδώ πρώτη φορά τον βλέπω- δεν γνώριζα την ύπαρξη του. Αλλά λύσε μου την απορία: Πότε ζήτησε ο φίλος σου να πάρει τον υπολογιστή από την Δημόσια υπηρεσία, τώρα στα κοντά; Πριν κάνα 3 μηνο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, LK είπε Πριν κάνα 3 μηνο. Αυτά είναι... 1995-2021 (και θα μπορούσε o υπολογιστής να βρίσκεται εκεί μέχρι το επόμενο... millennium) Όχι αθάνατο, όχι τρισμέγιστο, one of a kind ελληνικό Δημόσιο. Λάτρεψα δε την απάντηση του προϊστάμενου: "Αν δεν τον πάρεις, θα πεταχτεί". ΥΓ: Κρίμα και άδικο που το Δημόσιο δεν αγόραζε και τίποτε κιθάρες και μπάσα. Να πήγαινες στην εφορία και να έβλεπες κάνα JB ή καμία strat του 70κάτι με πρωτόκολλο καταστροφής. "Το θέλετε αυτό, να το πάρω;" Και να σου έλεγαν, "παρ' το να μην το βλέπω, θα πεταχτεί" 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε ΥΓ: Κρίμα και άδικο που το Δημόσιο δεν αγόραζε και τίποτε κιθάρες και μπάσα. Να πήγαινες στην εφορία και να έβλεπες κάνα JB ή καμία strat του 70κάτι με πρωτόκολλο καταστροφής. "Το θέλετε αυτό, να το πάρω;" Και να σου έλεγαν, "παρ' το να μην βλέπω, θα πεταχτεί" Ψάξε σε κάνα μουσικό σχολείο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε Ψάξε σε κάνα μουσικό σχολείο Ε, αυτοί ξέρουν τι έχουν (θέλω να πιστεύω)... Αλλά τα μουσικά σχολεία (νομίζω, δεν το κατέχω το θέμα) ότι είναι πιο σύγχρονα- δεν πρέπει να υπάρχουν vintagιλες εκεί. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Λειτουργεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, mediumswing είπε Λειτουργεί; Ναι. Δεν είναι και καμιά περίπλοκη μηχανή τα commodores.....μια πλακέτα είναι στην ουσία. Και σαν υπολογιστής, δεν λέει και κάτι. Δεν είναι π.χ. καν commodore 64..... (από άποψη γραφικών , ήχου κ.λ.π). Still είναι "ιστορία" .....και σπάνιος. 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ε, αυτοί ξέρουν τι έχουν (θέλω να πιστεύω)... Αλλά τα μουσικά σχολεία (νομίζω, δεν το κατέχω το θέμα) ότι είναι πιο σύγχρονα- δεν πρέπει να υπάρχουν vintagιλες εκεί. Πάρε σβάρνα την επαρχία, να βρεις καμιά γιαγιά, σύζυγο μπασίστα σε πανηγύρια, ......να βρεις κανα barn find jazz bass 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Βγαίνει τώρα στον προθάλαμο για μια απόπειρα ίσως ebay ή insomnia 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, dimsonic είπε Βγαίνει τώρα στον προθάλαμο για μια απόπειρα ίσως ebay ή insomnia Εύχομαι να βρεί "σπίτι". Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση