jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 **moderated** ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 sorry αλλά νομίζω ότι αυτό το thread πρέπει να σταματήσει εδώ για πολλούς λόγους.... ο λόγος στον admin..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 δεν είναι τόσο άσχημο, θα έλεγα σατυρικό. και με νόημα, δεν είναι βλάσφημο. Εγω παρότι είμαι εξαιρετικά θρήσκος, πάντως με το συγκεκριμένο δεν θίχθηκα. Το είδα αλλίως.. Εξάλλου ως Θεάνθρωπος, η διδασκαλία του αναφερόταν σε όλο τον κόσμο, άρα και ο ίδιος θα ήθελε να εκπροσωπεί τις ψυχές όλων των Ανθώπων, Εδωσε σε εμένα την φώτιση να καταλάβω οτι έχω μια Λάμψη Μοναδική, πίστεψα σε αυτό και έτσι νιώθω, Ουίου Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 jmone είσαι φανερός πράκτορας του Σατανά (όχι του janick, του άλλου...)... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 υπάρχει κ άλλος? 8O 8O 8O ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 ΟΚ τότε πάω πάσο..... απλά μου φάνηκε λίγο προσβλητικό με την πρώτη ματιά......τεσπα Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 αστείο, σοβαρό το thread αναφαίρεται στη θρησκεία και το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν. Ας σταματήσει εδώ http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Τραγικά τραβηγμένο αλλά οκ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 ....σκατομουφίλες.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση