TFM Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Μπράβο! Και τι όμορφη κιθάρα. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ ωραία εκτέλεση.μου θυμίσεις και τα νιάτα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Ωραίος, ωραία το πας. Χωρίς να σημαίνει οτι είναι βιαστική η εκτέλεσή σου, εμένα γενικά μου αρέσει πιο laid back αλλά γούστα είναι αυτά. Με τι κιθάρα παίζεις; 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Ωραιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TFM Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, gmoukou είπε Ωραίος, ωραία το πας. Χωρίς να σημαίνει οτι είναι βιαστική η εκτέλεσή σου, εμένα γενικά μου αρέσει πιο laid back αλλά γούστα είναι αυτά. Με τι κιθάρα παίζεις; Ευχαριστώ για τα σχόλια! Η κιθάρα είναι Martinez Romantica 19th century 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Ωραίος. Δώστου ανάσες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση