cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν έχω καθόλου. Τις είχα πάρει μαζί μου όταν παντρεύτηκα, και όταν χώρισα δεν πήρα πίσω τίποτα. Θα έχουν πάει σε κανένα κάδο πια. Ή μέσα σε κάποιο εικονοστάσι.... Επεξεργασμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ή μέσα σε κάποιο εικονοστάσι.... Αν και μια εποχή έμοιαζα με τον Χριστό (έτσι είχαν πει κάτι γείτονες στον πατέρα μου κάποτε), δεν το πιστεύω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Φέτος έφτασα τα 30, και γενικά δεν είμαι της φωτογραφίας. Πάλι καλά μου με βγάζανε άλλοι. Οι φώτος είναι περίπου 4-5 χρόνια διαφορά μέχρι το '20. Αξιοσημείωτη η εξέλιξη του μαλλιού. Και ναι, με πήγαινε η μάνα μου μπαλέτο 3,5 χρόνια. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 πΓιο καλοί είστε όλοι τώρα. 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Ωραία εξέλιξη έχεις Alex, αν και ήσουν όμορφο αγοράκι. Ακόμα και το ανάποδο κεφάλι σου πάει σήμερα. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 12 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε .... Η μύτη είναι στραβή από αγώνα μποξ στην Καβάλα το 1984... Ναι κάποτε παίρναμε μέρος και σε αγώνες... αγριεύτηκα....! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε αγριεύτηκα....! Ο cos_dr της βόρειας Ελλάδας είναι σου λέω. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 13 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, Nestoras είπε στραβολαίμιασα ! 50 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Φέτος έφτασα τα 30, και γενικά δεν είμαι της φωτογραφίας. Πάλι καλά μου με βγάζανε άλλοι. Οι φώτος είναι περίπου 4-5 χρόνια διαφορά μέχρι το '20. Αξιοσημείωτη η εξέλιξη του μαλλιού. Και ναι, με πήγαινε η μάνα μου μπαλέτο 3,5 χρόνια. που'ν το μαλλί οεο? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση