Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Δυστυχώς δεν έχω στο αρχείο μου φωτογραφίες δημοτικού, είναι όλες σε φυσική μορφή ή ξεχασμένες σε αρχαίες πλέον κάμερες. Ποστάρω ό,τι έχω εδώ λοιπόν, 3-4 ετών, 14 ετών, 18 ετών και 26. Μεταξύ 19 και 25 δεν άλλαξαν και πολλά, μόνο τα μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν, αλλά το κρύβομεν ακόμα. 12 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, BillTrantos είπε μόνο τα μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν Ποια μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν βρε Βασίλη; Στα 26 σου; Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5. 1 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Και εδώ stratocaster, αλλά δεν διακρίνουμε το... look of love που είχε ο sir Apos όταν χαλβάδιαζε την '60ς (όπως ομολόγησε) κιουρία Τι έχει πάει στραβά στην σχέση σας Bill; 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Ποια μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν βρε Βασίλη; Στα 26 σου; Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5. Έχω ξεκινήσει από τα γένια στα 18-19 (πανελλήνιες) και από πέρσι στους κροτάφους. Ψιλά γράμματα για σας τους μεγαλύτερους, αλλά ήταν το πρώτο καμπανάκι ότι η ζωή κυλάει και καλό θα ήταν να μην τη σπαταλήσω. Όταν και άμα αποκτήσω παιδιά, ελπίζω να είμαστε ακόμα εδώ και να γελάμε. 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και εδώ stratocaster, αλλά δεν διακρίνουμε το... look of love που είχε ο sir Apos όταν χαλβάδιαζε την '60ς (όπως ομολόγησε) κιουρία Τι έχει πάει στραβά στην σχέση σας Bill; Αγαπώ και τις Strat και τις LP και τις 335 και τις 7χορδες superstrats. Απλά έτυχε και βρήκα τον ήχο μου με Tele. Κάποια στιγμή που θα το επιτρέπουν οι συγκυρίες θα ξαναπάρω σίγουρα μία καλή Strat. Στην τότε σχέση μας, το μόνο που πήγε λάθος ήταν ότι ακόμα δεν ήξερα πού παν' τα 4. Όποιος δεν το ξέρει ιδρώνει, που λέει και ο σοφός λαός. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Έχω ξεκινήσει από τα γένια στα 18-19 (πανελλήνιες) και από πέρσι στους κροτάφους. Να ξέρεις πάντως ότι το early graying εκτιμάται... 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5. Σταμάτα να φοράς κόκκινες ρόμπες με σκούφο, και όλα θα φτιάξουν. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Ας μη μιλήσουμε για μαλλιά...! @BillTrantos κάπου σε χω ξαναδει ρε συ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Εχω τόσο αρχειακό υλικό, που όσο και να το ταξινομώ πάντα δεν είμαι έτοιμος. Πάρτε μια δόση λοιπόν, με ένα bonus track... 16 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, dimsonic είπε Εχω τόσο αρχειακό υλικό, που όσο και να το ταξινομώ πάντα δεν είμαι έτοιμος. Πάρτε μια δόση λοιπόν, με ένα bonus track... Αυτή με τα σκυλάκια, τί παίζει; παραξενεύτηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Αυτή με τα σκυλάκια, τί παίζει; παραξενεύτηκα.. Είναι από την προηγούμενη του ζωή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση