dimsonic Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 χέρια είναι αυτά για καριέρα κιθαρίστα? 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτά τα πουλόβερ (της εποχής εκείνης δηλ) είναι ό,τι πιο γουστόζικο υπήρξε ποτέ σε ρούχο. Μιλάμε για την επιτομή της κομψότητας. Ειλικρινά το λέω. Προσπαθώ να βρω πάντα για να πάρω. Επεξεργασμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 από FatalV ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, FatalV είπε Αυτά τα πουλόβερ (της εποχής εκείνης δηλ) είναι ό,τι πιο γουστόζικο υπήρξε ποτέ σε ρούχο. Μιλάμε για την επιτομή της κομψότητας. Ειλικρινά το λέω. Προσπαθώ να βρω πάντα για να πάρω. δυστυχώς δεν σώζεται. Και μάλλον θα μας έπεφτε μικρό. αντίθετα εγώ τρελλαίνομαι με εκείνα τα παντελόνια. 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε δυστυχώς δεν σώζεται. Και μάλλον θα μας έπεφτε μικρό. αντίθετα εγώ τρελλαίνομαι με εκείνα τα παντελόνια. KΑΙ ΑΥΤΑ! Όντως. Ειδικά και κάτι κοτλέ κλπ είναι χάρμα. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Το έτρωγε όλο το φαΐ του ο μάστορας. Κοιτάω κι εγω κατι παλιές φωτογραφίες μου και λεω, μα είναι δυνατόν να έχουμε υπάρξει το ίδιο άτομο; Τα λουκανικάκια τα έχεις ακόμα; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Το έτρωγε όλο το φαΐ του ο μάστορας. Κοιτάω κι εγω κατι παλιές φωτογραφίες μου και λεω, μα είναι δυνατόν να έχουμε υπάρξει το ίδιο άτομο; Τα λουκανικάκια τα έχεις ακόμα; όχι....επιμηκύνθηκαν αποτόμως αργότερα αφού.... πουλήθηκε το πιάνο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, FatalV είπε Αυτά τα πουλόβερ (της εποχής εκείνης δηλ) είναι ό,τι πιο γουστόζικο υπήρξε ποτέ σε ρούχο. Πω...πω... τι μου θύμισες τώρα! Μιλάμε για πολύ (σχετικό) πουλόβερ το καιρό εκείνο. Βέβαια όλοι εμείς που προερχόμαστε από την εποχή της σχολικής ποδιάς, λίγο- πολύ ήμασταν ντυμένοι πανομοιότυπα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πω...πω... τι μου θύμισες τώρα! Μιλάμε για πολύ (σχετικό) πουλόβερ το καιρό εκείνο. Βέβαια όλοι εμείς που προερχόμαστε από την εποχή της σχολικής ποδιάς, λίγο- πολύ ήμασταν ντυμένοι πανομοιότυπα πρόλαβες ποδιά? εγώ μόνο στο Δημοτικό. Και στο γυμνάσιο κονκάρδα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πω...πω... τι μου θύμισες τώρα! Μιλάμε για πολύ (σχετικό) πουλόβερ το καιρό εκείνο. Βέβαια όλοι εμείς που προερχόμαστε από την εποχή της σχολικής ποδιάς, λίγο- πολύ ήμασταν ντυμένοι πανομοιότυπα Ρε μιλάμε ότι έχω φετίχ με δαύτα. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, dimsonic είπε πρόλαβες ποδιά? εγώ μόνο στο Δημοτικό. Μια από τα ίδια- στο Δημοτικό. Αλλά δεν θυμάμαι σε ποια τάξη ήμουν όταν καταργήθηκε. Και βέβαια είχα προλάβει και το εξαήμερο σχολείο (μπρρρρ...) , μέχρι που έγινε πενθήμερο και μάθαμε το ΣΚ. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση