Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 OP Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 ευχαριστώ σας όλους... Fotzen: Ποιό απ'όλα τα drag and match? Αν εννοείς την πίστα που λέει και ο bill, έχω δώσει μια ιδέα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nikolas είπε Fotzen: Ποιό απ'όλα τα drag and match? Αν εννοείς την πίστα που λέει και ο bill, έχω δώσει μια ιδέα... Μου έφαγες ένα L. Στο level 15 σταμάτησα. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Ουφ.. επιτέλους. Νικολα ευχαριστω για το hint (τι hint τελοσπαντων...) ακομα κολλημενος θα ημουνα. Ευχαριστω κ για το δωρακι που μας κανεις αφου τελειωσει το παιχνιδι! Το καταευχαριστηθηκα!!! Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 OP Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Ουφ.. επιτέλους. Νικολα ευχαριστω για το hint (τι hint τελοσπαντων...) ακομα κολλημενος θα ημουνα. Ευχαριστω κ για το δωρακι που μας κανεις αφου τελειωσει το παιχνιδι! Το καταευχαριστηθηκα!!! χαχαχαχα... Πολύ χαίρομαι που το χάρηκες. Το αρχικό σχέδιο μου πήρε μία μέρα περίπου και μετά άλλους 5 μήνες με τον προγραμματιστή και την Jessica (πολύ φίλη μου στο φατσοβιβλίο και απίθανη πιανίστα και μουσικός) να διορθώνουμε, κλπ... Τελικά νομίζω ότι με τα hints έχω ισορροπήσει την δυσκολία κάπως. Χωρίς αυτά δεν υπήρχε περίπτωση... τα δύσκολα (drag & drop, etc) μπορούν, όλα, να λυθούν με brutal force, αλλά νομίζω ότι αξίζει κανείς να το σκεφτεί και να βγάλει τη λύση αφού έχει νόημα (ελπίζω τουλάχιστον). Ετοιμάζω και άλλο παιχνίδι (για android & iOS) που θα κυκλοφορήσει κατά το καλοκαίρι, αλλά για την ώρα αυτό ήταν μεγάλη χαρά. Μοιραστείτε το ελεύθερα σε φίλους, συγγενείς, δασκάλους, μαθητές, κλπ. Και μη δώσετε τις λύσεις... 3 ώρες πριν, Flotzen είπε Μου έφαγες ένα L. Στο level 15 σταμάτησα. σορρυ... Θα το θυμάμαι το Λ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Το αφήνω στο 20 για αύριο. Αρκετά κάηκα απόψε. Ελπίζω να το βρω και το τελευταίο. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 9/2/2022 στις 7:51 ΠΜ, Nikolas είπε ΕΠΙΣΗΣ: Για την "τελευταία" πίστα, άλλαξα το hint, γιατί αλλιώς δεν θα το βρει κανείς... ;) Ηταν αδύνατο χωρίς το Hint Thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 OP Guru Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, mediumswing είπε Ηταν αδύνατο χωρίς το Hint Thank you Το ομολογώ ότι το παράκανα... Αλλά έτσι δίνω ένα μεγάλο μέρος του τελευταίου γρίφου. Ίσως να βάλω το hint στην πρώτη πίστα... Σκεψεις; ΥΓ. My pleasure! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) μια μέση λύση είναι να ξαναβάλεις τη φράση αυτούσια στο hint χωρίς περαιτέρω οδηγίες Επεξεργασμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 από mediumswing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση