andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, geka είπε Ηλία αν θυμάσαι πες αν έπαιζες με αυτόν τον ενισχυτή στο τελευταίο live στη Λάρισα( πολύ πολύ καιρό πριν με τραγούδια του νέου δίσκου τότε και με άλλα) που το είδα και μ άρεσε πολύ ο ήχος της κιθάρας σου. Συγγνώμη που ξεφεύγω από το θέμα για λίγο, αλλά άδραξα την ευκαιρία για την ερώτηση. Οχι. Ο ηλιας επαιξε με τον blouseman μου. 6V6 deluxe reverb (blackface ab763) Υπαρχει το κλιπακι απο το κυτταρο, ενα δεκεμβριο πριν νομιζω 2-3 χρονια. Αν σε ενδιαφερει να το βρω. Ανδρεας 1 www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, andreas colorsound amps είπε Οχι. Ο ηλιας επαιξε με τον blouseman μου. 6V6 deluxe reverb (blackface ab763) Υπαρχει το κλιπακι απο το κυτταρο, ενα δεκεμβριο πριν νομιζω 2-3 χρονια. Αν σε ενδιαφερει να το βρω. Ανδρεας για τη Λάρισα λέω στον Μύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, geka είπε Ηλία αν θυμάσαι πες αν έπαιζες με αυτόν τον ενισχυτή στο τελευταίο live στη Λάρισα( πολύ πολύ καιρό πριν με τραγούδια του νέου δίσκου τότε και με άλλα) που το είδα και μ άρεσε πολύ ο ήχος της κιθάρας σου. Συγγνώμη που ξεφεύγω από το θέμα για λίγο, αλλά άδραξα την ευκαιρία για την ερώτηση. Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι... 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ez είπε Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, ούτε δική μου ούτε του Αντρέα, ποστάρω όμως το κλιπ (όσο κι αν δεν είναι τόσο καλό απο εικόνα-ήχο) γιατί η εμπειρία του να παίξω με τον ενισχυτή του υπήρξε για μένα αξέχαστη. Δεν έχω αρκετά καλά λόγια να πω για την ποιότητα και τον ήχο του, εξίσου τα καλύτερα για τον κατασκευαστή και την συμπεριφορά του. Respect Ηλια μηπως θα μπορουσα να το ανεβασω στο σάϊτ μου; Νομιζω ειναι κ ενα αλλο απο εκεινοντο βραδυ. Να ανεβασω κ τα 2; 1 www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas colorsound amps είπε Ηλια μηπως θα μπορουσα να το ανεβασω στο σάϊτ μου; Νομιζω ειναι κ ενα αλλο απο εκεινοντο βραδυ. Να ανεβασω κ τα 2; Ασφαλώς. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ προσεγμένο site, φαίνεται ο μερακλής. Πουθενά δεν είδα τιμές, έκανα κάποιο λάθος ή δεν αναφέρονται; Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 Δεν αναφερονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, stamkosk είπε Πολύ προσεγμένο site, φαίνεται ο μερακλής. Πουθενά δεν είδα τιμές, έκανα κάποιο λάθος ή δεν αναφέρονται; Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την περιήγηση στο σάϊτ μου, κ για τα καλά σου λόγια. Δεν κανεις λαθος. Δεν υπάρχουν τιμές. Ο,τι θέλεις να ρωτήσεις πάρε στο: 6946 333 072 Ευχαριστώ www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2022 Για οτι θες εχει δωσει το τηλεφωνο του στο post πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Your browser does not support the HTML5 audio tag Φωνή 043_sd.m4a Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου 2022 από geka Μιας και ειχα ανοιχτη την ηχογραφη στο κινητο.colorsound χωρις μαστερ μονο με ατενουειτορ χωρις πεταλι σχεδον στα τερματα , στο 9 και πως καθαριζει με το volume της κιθαρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση