Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 I have joined the club. ίσως ο ωραιότερος deluxe reverb που έχω ακούσει. 6 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Μεγειες! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Να τον ευχαριστηθείς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Καλορίζικος και καλοπαιχτος. Αυτό με το κάλυμμα πρώτη φορά το βλέπω. Τι ακριβώς εξυπηρετεί; Κόβει ένταση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Superfunk είπε I have joined the club. ίσως ο ωραιότερος deluxe reverb που έχω ακούσει. Superfank, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια. Μη ξεχνας οτι εισαι απο τους πρωτους, σε ενα στουντιο στο χολαργο, που επαιξες με τον πρωτο μου tweed deluxe. Ελπιζω να τον χαρεις. Για ο,τι θελεις, στη διαθεση σου. 6946333072 Ανδρέας Μπογιατζόγλου 1 www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, andreas colorsound amps είπε Superfank, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια. Μη ξεχνας οτι εισαι απο τους πρωτους, σε ενα στουντιο στο χολαργο, που επαιξες με τον πρωτο μου tweed deluxe. Ελπιζω να τον χαρεις. Για ο,τι θελεις, στη διαθεση σου. 6946333072 Ανδρέας Μπογιατζόγλου εννοείται ότι δεν το έχω ξεχάσει....αν και τα χρόνια πέρασαν γρήγορα :( Ο ενισχυτής είναι υπέροχος. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Superfunk είπε I have joined the club. ίσως ο ωραιότερος deluxe reverb που έχω ακούσει. Μόλις ανέβηκε η αγγελία την έβαλα hotlist γιατί έχω και τα δύο τέκνα άρρωστα και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Σήμερα είχε φύγει ήδη. Damn it. Καλόπαιχτος. Υ.Γ. Οπότε, πάμε στο αρχικό πλάνο για το καλοκαίρι. Κεφάλι Stigray. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Περαστικά! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2023 42 λεπτά πριν, Superfunk είπε εννοείται ότι δεν το έχω ξεχάσει....αν και τα χρόνια πέρασαν γρήγορα :( Ο ενισχυτής είναι υπέροχος. Θενκς. Κ ο,τι θες, ριξε τηλ ελευθερα. Ειναι πιο δυνατος απο αυτους που κανω. Ηταν ετσι η παραγγελια. Εχεις περισσοτερο headroom www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, andreas colorsound amps είπε Θενκς. Κ ο,τι θες, ριξε τηλ ελευθερα. Ειναι πιο δυνατος απο αυτους που κανω. Ηταν ετσι η παραγγελια. Εχεις περισσοτερο headroom ναι με εντυπωσίασε αυτό ακόμα και με το μικρό Jensen σκοτώνει, σκόπευα να το αλλάξω με κάτι beefier αλλά δεν θα το κάνω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση