Αετός Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, andreas colorsound amps είπε Σε ο,τι configuration θελεις Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου me λιγη καθυστερηση ηρθε και το ταιρι της κεφαλης σαν αγιοβασιλιατικο δώρο από τον Αντρέα Η μιση απόλαυση εδώ είναι στο μάτι............. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, geka είπε me λιγη καθυστερηση ηρθε και το ταιρι της κεφαλης σαν αγιοβασιλιατικο δώρο από τον Αντρέα Η μιση απόλαυση εδώ είναι στο μάτι............. Με γειες! Προτιμάς αυτόν ή τον mvp23? Επεξεργασμένο 2 Ιανουαρίου από Nekkon Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε Με γειες! Προτιμάς αυτόν ή τον mvp23? o kaθενας εχει τη χαρη του............τωρα επειδη ηταν στην Αθηνα για καποιον καιρο μου ελειψε πολυ φαντασου οτι εχω καταληξει εδω και καιρο και στο σπιτι τουλαχιστον και τους παιζω στερεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου Μεγειές τη καμπίνα Γιώργη! Σου έκανε εξαιρετική δουλειά ο Ανδρέας! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου Ο El Chapo είναι high gain? Μου θυμίζει εμφανισιακά λίγο Friedman γι'αυτό ρωτάω... https://www.colorsound.gr/tube_amplifiers/el-chapo/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 41 λεπτά πριν, kosthrash είπε Ο El Chapo είναι high gain? Μου θυμίζει εμφανισιακά λίγο Friedman γι'αυτό ρωτάω... https://www.colorsound.gr/tube_amplifiers/el-chapo/ JTM45 λέει, άρα vintage Marshall ήχος... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ακομη εαν μεγαλο ´Ευχαριστω` στο φιλο Ανδρεα. Colorsound Kingston εμπνευσμένος απο τον Fender Princeton Tweed (5f2a). Επεξεργασμένο 22 Σεπτεμβρίου από nklshp 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, nklshp είπε Ακομη εαν μεγαλο ´Ευχαριστω` στο φιλο Ανδρεα. Colorsound Kingston εμπνευσμένος απο τον Fender Pronceton Tweed (5f2a). Ταιριάζει με το ποδήλατο και τα πιατίνια 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση