gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Ωρε τι πεταλάρα είναι αυτή? Δεν ξέρω εάν είναι το καλύτερο, αλλα σίγουρα είναι το λιγότερο βαρετό μοντέλο της συμπαθούς, κατά τα άλλα, boss. Είναι 1+1 πετάλια, με ξεχωριστά χειριστήρια για το καθένα, με δυνατότητα να τα κάνεις stack μεταξύ τους, αλλά και να τα παίζεις παράλληλα. Μπορεις να εναλλάσεις μεταξύ των δυο, να μπουστάρεις το ένα με το άλλο με τη βοηθεια εξωτερικού ποδοδιακόπτη και πολλά άλλα. Και το βασικότερο, όλοι οι ήχοι είναι εξαιρετικοί και πάρα πολύ δυναμικοί. Ακομα και στον δύστροπο origin 20, που δεν του αρέσουν οι πολύ βρώμικοι ήχοι, με αυτό το πετάλι ακούστηκε ωραία σε κάθε ρύθμιση. Σίγουρα θα μπεί στην πεταλιέρα μου. Εδώ παίζω με stratocaster πρώτα με το bd2, έπειτα με το jhs, και μετά με τα δυο μαζί παράλληλα. Με gain στο 13.00 σε όλα. Παρατηρείστε πόσο δυναμικό είναι στην πένα, ακόμα και στο Parallel mode, προς το τελος. Your browser does not support the HTML5 audio tag jb2par.mp3 Εδώ παίζω με Bd2 (τέρμα gain) και στη συνέχεια μπουστάρω με jhs (0 gain). Your browser does not support the HTML5 audio tag jb2boss.mp3 Εδώ παίζω με JHS (τέρμα gain) και στη συνέχεια μπουστάρω με το bd2 (0 gain) Your browser does not support the HTML5 audio tag jb2jhs.mp3 Και εδώ όλοι οι ήχοι μαζεμένοι, αλλάζοντας τα mode διαδοχικά, με gain στη μεση. Your browser does not support the HTML5 audio tag jb-2.mp3 Και εδώ ένα πολύ ωραιο βίντεο για το πως γεννήθηκε αυτό το πετάλι, προ 5 ετών, από των έναν εκ των δημιουργών. 9 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Ολοι οι ηχοι τελειοι. Μου φαινονται πολυ ζεστοι κσι καθαροι χωρις να ξυνουν. Πιο πολυ ωραιος οταν μπουσταρει το bd2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 "Βλέπεις BOSS? Είναι καλό" 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Φανταστικό πετάλι! Με 'γεια και καλόπαιχτο! Μακάρι να είχε 2 on/off switches για το εκάστοτε πετάλι, ώστε να μπορείς να αλλάζεις συνδυασμούς χωρίς να χρειάζεται να σκύβεις. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Έχει mode όπου εναλλασεις μεταξύ των δύο, πατώντας τον διακόπτη. Απλά δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς το πετάλι. Με ένα εξωτερικό ποδοδιακοπτη, εναλλασεις μεταξύ των δύο ή μπουσταρεις το ένα στο άλλο, και ανενεργοποιεις με το κεντρικό footswitch. Άρα θέλει ακόμα έναν εξωτερικό διακόπτη (που μπαίνει στην είσοδο remote) και δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση σκύψιμο... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 Δεν έχω αυτό, αλλά έχω το Blues driver και το AT+ (Andy Timmons version του Angry Charlie). Είναι και τα δύο εκπληκτικά, και πολύ ωραία μαζί (σε σειρά, παράλληλα δεν μπορώ να δοκιμάσω). Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το Angry Charlie με ένα TubeScreamer type μπροστά με πολύ χαμηλό gain και ψηλά το Tone. Αν θες βάζεις και το BD μετά για clean volume boost και δεν θες τίποτα άλλο (λέμε τώρα.., πάντα θες κάτι ακόμα). 1 ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό ακριβως. Με ένα ts μπροστά να μπουσταρει (προσωπική προτίμηση, με το tone κλειστό), έχω όλα όσα χρειάζομαι... Επεξεργασμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση