cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, LK είπε ...καπνίζαμε στα κουπέ...πολύ Χιτσκοκ. Ωραίες εποχές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Ωραίες εποχές.... 80'ς και 90's ήταν υπέροχα. 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε 80'ς και 90's ήταν υπέροχα. Άσε που μπορούσες άνετα να φλερτάρεις μια κοπέλα (το λεγόμενο καμάκι..) δίχως να φοβάσαι μην σε καταγγείλει στην αστυνομία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Άσε που μπορούσες άνετα να φλερτάρεις μια κοπέλα (το λεγόμενο καμάκι..) δίχως να φοβάσαι μην σε καταγγείλει στην αστυνομία.... Αυτο δεν με απασχόλησε. Και τότε και τώρα μου την πέφτουν αυτές (οπότε αν θέλω, φωνάζω εγώ την αστυνομία ναούμε ) 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Άσε που μπορούσες άνετα να φλερτάρεις μια κοπέλα (το λεγόμενο καμάκι..) δίχως να φοβάσαι μην σε καταγγείλει στην αστυνομία.... Και εσύ παλαιάς κοπής αρσενικό??? 1 λεπτό πριν, LK είπε Αυτο δεν με απασχόλησε. Και τότε και τώρα μου την πέφτουν αυτές (οπότε αν θέλω, φωνάζω εγώ την αστυνομία ναούμε ) Metoo! 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Και για να μην ξεχνιόμαστε... Έξι βιβλία, τα πρώτα μου, αγορασμένα σε διάστημα 2-3 μηνών αρχές του 1980 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Και για να μην ξεχνιόμαστε... Έξι βιβλία, τα πρώτα μου, αγορασμένα σε διάστημα 2-3 μηνών αρχές του 1980 αυτά φταίνε για όλα τα αρπέζια και άλλα επιτραπέζια Ροκάρες στις μπουχάρες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτά φταίνε για όλα τα αρπέζια και άλλα επιτραπέζια Για τα επιτραπέζια θα συμφωνήσω, αλλά τα αρπέζια που τα είδες βρε Δημήτρη...; 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ροκάρες στις μπουχάρες Σε παρακαλώ, προίκα της γυναίκας μου είναι! Αιγυπτιακό χειροποίητο χαλί, τουλάχιστον έτσι μου είπε η πεθερά μου.... Επεξεργασμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Για τα επιτραπέζια θα συμφωνήσω, αλλά τα αρπέζια που τα είδες βρε Δημήτρη...; αφού είσαι ο μίστερ αρπέζιος τώρα...μη μας το χαλάς... εκείνο το jazz guitar τι είναι βρε ιερόσυλε? παίζεις τζαζ και μας το κρύβεις? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε εκείνο το jazz guitar τι είναι βρε ιερόσυλε? παίζεις τζαζ και μας το κρύβεις? Μικρός ήμουνα, δεν ήξερα..., επιρρεπής στα λάθη! Το άνοιξα 3-4 φορές και δεν το ξανάνοιξα ποτέ πια....Τζάμπα λεφτά! Επεξεργασμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση