dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, LK είπε τα slide parts τα έπαιξε ο Ry Cooder. υπήρχε περίπτωση να τα έπαιζε άλλος? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε υπήρχε περίπτωση να τα έπαιζε άλλος? Ξερω γω, ο Sardinas αλλά ητανε μικρός τότες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, LK είπε Ξερω γω, ο Sardinas αλλά ητανε μικρός τότες. δύσκολο τους χωρίζει μια άβυσος, καμιά 10αριά γκραμυ και κάτι εκατομύρια δίσκοι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, LK είπε Επίσης. Ασε που οι κλασσικουρες τον έσωσαν στη μονομαχία, αλλιώς θα τον έπαιρνε ο διάολος Άμα έχεις δάσκαλο τον Μιγιάγκι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Αετός είπε Άμα έχεις δάσκαλο τον Μιγιάγκι... Πώς αλλιώς θα έπαιζε με tele? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Τα πρώτα μου 2 βιβλία ήταν οι Κιθαροζωγραφιές Ι και ΙΙ. Με αυτά έμαθα να διαβάζω παρτιτούρα, αλλά ήμουν πολύ μικρός και βαρέθηκα γρήγορα γιατί ήθελα να παίξω ηλεκτρική σαν τον Brian May. Πέρασαν 18-19 χρόνια από τότε και πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου μερικά ebooks, τα οποία και θεωρώ ως τα πρώτα μου βιβλία γιατί τα πήρα με πλήρη συνείδηση. Παρακάτω μερικά από αυτά. Το έχει μελετήσει το "Keyboard skills..." Bill? Είσαι ευχαριστημένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mpamps είπε Το έχει μελετήσει το "Keyboard skills..." Bill? Είσαι ευχαριστημένος? Ο τίτλος προδιαθέτει μια κάποια ευκολία και watered down προσεγγίσεις, αλλά πίστεψε με, δεν είναι κάτι τέτοιο. Μετά το Part I με τα απολύτως βασικά, μπαίνει και σε πιο δύσκολα πράγματα. Θεωρώ ότι αν κάποιος κάτσει με πειθαρχία και μελετήσει όλο το βιβλίο χωρίς βιασύνη, θα μπορεί να φτάσει από το μηδέν σε ένα λειτουργικό επίπεδο παιξίματος πλήκτρων. Δεν έχω εμβαθύνει ακόμα γιατί αφιερώνω μεγάλος μέρος του ελεύθερου χρόνου μου σε sight reading και κυρίως γιατί το midi keyboard μου έχει 25 keys, το οποίο σημαίνει ότι δε μπορώ να δοκιμάσω πολλές ασκήσεις για 2 χέρια. Είναι μες τα πλάνα ένα μεγαλύτερο keyboard, αλλά υπάρχει πρόβλημα χώρου και προσεχών μετακομίσεων. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, BillTrantos είπε Εύγε νέε! Αυτό το βιβλίο είναι η Βίβλος της ενορχήστρωσης (μαζί με την ενορχήστρωση του Korsakov που είναι η πλάκα του Μωυσή). "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, gmoukou είπε Εύγε νέε! Αυτό το βιβλίο είναι η Βίβλος της ενορχήστρωσης (μαζί με την ενορχήστρωση του Korsakov που είναι η πλάκα του Μωυσή). Χρόνος να βρεθεί και πνευματική διαύγεια για τέτοιου επιπέδου μάθηση και όλα καλά θα πάνε. Έχω ακούσει απ'όλους τα καλύτερα για αυτό το βιβλίο. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Χρόνος να βρεθεί και πνευματική διαύγεια για τέτοιου επιπέδου μάθηση και όλα καλά θα πάνε. Εύκολο είναι αυτό. ΜΗΝ παντρευτείς και ΜΗΝ κάνεις παιδιά. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση