dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μικρός ήμουνα, δεν ήξερα..., επιρρεπής στα λάθη! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Αφού μιλάμε για τα πρώτα. Εγώ έχω αυτά. Κάνουν; Δεν ξέρω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, LK είπε Αφού μιλάμε για τα πρώτα. Εγώ έχω αυτά. Κάνουν; Δεν ξέρω. Λένε τίποτα για την πεντατονική αυτά, ή τζάμπα τα πήρες....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Λένε τίποτα για την πεντατονική αυτά, ή τζάμπα τα πήρες....; πέμπτες παράλληλες και πεντατονικές στην κλασική θεωρία...απαγορεύονται. Εϊδες τι έπαθε αυτό το παιδί με αυτά 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε πέμπτες παράλληλες και πεντατονικές στην κλασική θεωρία...απαγορεύονται. Δημήτρης Σγούρος και Λεωνίδας Καβάκος φαντάζομαι τα ινδάλματα σου.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Επίσης. Ασε που οι κλασσικουρες τον έσωσαν στη μονομαχία, αλλιώς θα τον έπαιρνε ο διάολος 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, LK είπε Ασε που οι κλασσικουρες τον έσωσαν στη μονομαχία, αλλιώς θα τον έπαιρνε ο διάολος Κι επειδή μας διαβάζουν μικρά παιδιά και ο Dimsonic (που σιγά μην είδε την ταινία....), ορίστε: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Κι επειδή μας διαβάζουν μικρά παιδιά και ο Dimsonic (που σιγά μην είδε την ταινία....), ορίστε: Σκέψου πόσες φορές τη γύρισαν αυτή τη σκηνή.....μέχρι να κάνει ο Vai....λάθος. Επίσης για την ιστορία, τα slide parts τα έπαιξε ο Ry Cooder. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 εν τω μεταξύ τώρα θυμήθηκα ότι ο Ralph παίζει με Tele... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Τα πρώτα μου 2 βιβλία ήταν οι Κιθαροζωγραφιές Ι και ΙΙ. Με αυτά έμαθα να διαβάζω παρτιτούρα, αλλά ήμουν πολύ μικρός και βαρέθηκα γρήγορα γιατί ήθελα να παίξω ηλεκτρική σαν τον Brian May. Πέρασαν 18-19 χρόνια από τότε και πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου μερικά ebooks, τα οποία και θεωρώ ως τα πρώτα μου βιβλία γιατί τα πήρα με πλήρη συνείδηση. Παρακάτω μερικά από αυτά. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση