dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 και το τελευταίο δίπλα του. Βασικά ήταν του πατέρα μου και είναι για ακορντεόν. Φυσικά ως καλός μαθητής που ήμουν, άκουγα τα κομμάτια με το αυτί και και τα έπαιζα, και είχα το βιβλίο μπροστά για ξεκάρφωμα. Καλή φάση. Ακόμα και σήμερα το κάνω. You cannot teach an old dog.... 6 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε και το τελευταίο δίπλα του. Βασικά ήταν του πατέρα μου και είναι για ακορντεόν. Φυσικά ως καλός μαθητής που ήμουν, άκουγα τα κομμάτια με το αυτί και και τα έπαιζα, και είχα το βιβλίο μπροστά για ξεκάρφωμα. Καλή φάση. Ακόμα και σήμερα το κάνω. You cannot teach an old dog.... Βγάλε και μια φώτο του εξωφύλλου (του παλιου) αν σώζεται... Επίσης, αν και έχω χρόνια να πάω, αν σε βγάλει ο δρόμος πήγαινε στην αρχή της Σαπφους (το στενό απέναντι από τα Δικαστήρια). Είναι ένας εξαιρετικός βιβλιοδέτης......και καντο δερματόδετο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μηπως προλαβαίνεις να το γυρίσεις σε παλαιοπώλης? λέμε τώρα... (πέταξα αρκετά δερματόδετα αυτές τις μέρες) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μηπως προλαβαίνεις να το γυρίσεις σε παλαιοπώλης? λέμε τώρα... (πέταξα αρκετά δερματόδετα αυτές τις μέρες) Θα το προστατέψει. Εγω ΔΕΝ πετάω βιβλία........εκανα και τη βιβλιοθήκη μου, και εκει πίνω τα μπράντυ μου και μελετάω 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, LK είπε Θα το προστατέψει. Εγω ΔΕΝ πετάω βιβλία........εκανα και τη βιβλιοθήκη μου, και εκει πίνω τα μπράντυ μου και μελετάω εχω βιβλία για διάβασμα δικά μου και ανιόντων που θέλω 3 ζωές να διαβάσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε εχω βιβλία για διάβασμα δικά μου και ανιόντων που θέλω 3 ζωές να διαβάσω Σιγα σιγα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, LK είπε Εγω ΔΕΝ πετάω βιβλία........εκανα και τη βιβλιοθήκη μου, και εκει πίνω τα μπράντυ μου και μελετάω https://www.wineshop.gr/product/armagnac-castarede-carafe-la-favorite-700ml/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Το βιβλίο είναι ακόμα χειρότερη περίπτωση από το βινύλιο. Αντε οκ, mp3 μπορεί να ακούσω. Αλλά να διαβάσω .pdf.....ούτε μια στο δισεκατομμύριο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις βάλω φιλμ στο smartphone μου θα ανεβάσω κι εγώ 4-5 φωτογραφίες από τα πρώτα μου μουσικά βιβλία... Εννοείτε όλα αγορασμένα από το ντο-ρε-μι της Αγίας Σοφίας στην Θεσ/νίκη. Τι μου θυμίσατε τώρα... 1980-82 τραίνο απ'το Πλατύ (πατρικό μου και καταγωγή) για Θεσ/νίκη και απ'τον Βαρδάρη με τα πόδια στην Αγίας Σοφίας και από κει πίσω αμέσως με τα βιβλία παραμάσχαλα για να προλάβω το επόμενο τραίνο για το σπίτι... Μ'αρέσει που τα είχα χύμα χωρίς σακούλα για να δείξω στον υπόλοιπο κόσμο ότι είμαι μουσικός... τρομάρα μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Μόλις βάλω φιλμ στο smartphone μου θα ανεβάσω κι εγώ 4-5 φωτογραφίες από τα πρώτα μου μουσικά βιβλία... Εννοείτε όλα αγορασμένα από το ντο-ρε-μι της Αγίας Σοφίας στην Θεσ/νίκη. Τι μου θυμίσατε τώρα... 1980-82 τραίνο απ'το Πλατύ (πατρικό μου και καταγωγή) για Θεσ/νίκη και απ'τον Βαρδάρη με τα πόδια στην Αγίας Σοφίας και από κει πίσω αμέσως με τα βιβλία παραμάσχαλα για να προλάβω το επόμενο τραίνο για το σπίτι... Μ'αρέσει που τα είχα χύμα χωρίς σακούλα για να δείξω στον υπόλοιπο κόσμο ότι είμαι μουσικός... τρομάρα μου! Την έχω κάνει τη διαδρομή. Θεσσαλονίκη -Κοζάνη με τρένο. Στο πλατύ , αλλάζαμε τράινο......4-5 ώρες....καπνίζαμε στα κουπέ...πολύ Χιτσκοκ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση