Jet72 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Τέτοιον παίχτουρα είχαμε να δούμε από την εποχή του Βάσια του Χατζηπαναγή Το άκουσα χωρίς να έχω ευθεία αναφορά στο ορίτζιναλ και μου άρεσε πάρα πολύ. Εύγε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια! 13 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Γεια σου ρε Μπίλυ! Δεν τολμώ να σχολιάσω, γιατί ούτε στους ώμους σου δεν θα σε έφτανα σε αυτό το σόλο. Συγχαρητήρια! Νομίζω υπερβάλεις λίγο αφεντικό!! Παρακάτω τα 3 videos που στάθηκαν αφορμή για μελέτη: More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Νομίζω υπερβάλεις λίγο αφεντικό!! δεν νομίζω. Το έπαιξες καλά. και στο λεω επειδή και το ξέρω καλά ως κομμάτι, αλλά και επειδή ζήλεψα και προσπαθώ να το παίξω και εγω βλέποντας από το βιβλίο. Βέβαια ως συνήθως κλέβω και περισσότερο πάω να το βγάλω με το αυτί. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν νομίζω. Το έπαιξες καλά. και στο λεω επειδή και το ξέρω καλά ως κομμάτι, αλλά και επειδή ζήλεψα και προσπαθώ να το παίξω και εγω βλέποντας από το βιβλίο. Βέβαια ως συνήθως κλέβω και περισσότερο πάω να το βγάλω με το αυτί. Χρησιμοποίησα κυρίως χαρτί, τα playthroughs των Beato/Pierce και 1 live του Carlton με καλή ποιότητα εικόνας. Ειδικά το video του Carlton βοήθησε πολύ, γιατί δυστυχώς το αυτί μου δεν είναι τόσο δουλεμένο για να πάω αποκλειστικά με αυτό. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 έχει απίστευτο γούστο το βίντεο του Larry γιατί φαίνεται ότι κάνει αγγαρεία....! Είναι ζόρικα. Και βοηθάει να το έχεις στο πετσί σου. Πάντως ζορίζομαι. Και μέχρι στιγμής που το δοκίμασα σε 4 κιθάρες, καλύτερα μου βγαίνει στη strato ΑΝ ....το βγάλω θα το ανεβάσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε έχει απίστευτο γούστο το βίντεο του Larry γιατί φαίνεται ότι κάνει αγγαρεία....! Μακάρι να ακουγόμουν έτσι στα καλύτερά μου, δε θα είχα παράπονο χαχα 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Είναι ζόρικα. Και βοηθάει να το έχεις στο πετσί σου. Πάντως ζορίζομαι. Και μέχρι στιγμής που το δοκίμασα σε 4 κιθάρες, καλύτερα μου βγαίνει στη strato ΑΝ ....το βγάλω θα το ανεβάσω Η αλήθεια είναι πως έρχομαι από εντελώς άλλες μουσικές, άλλα ακούσματα, άλλα βιώματα, οπότε αυτό που λες δεν το έχω. Από την άλλη, αυτά τα ακούσματα με πάνε 20 χρόνια πίσω που μου έβαζε ο πατέρας μου από Steely Dan και Toto μέχρι Santana και Queen για να "ανοίξουν" τα αυτιά μου. Έχω μείνει μόνο με την Tele και έτσι θα παραμείνω μέχρι να μπουν οι 3-4 πρώτοι μισθοί, αλλά ίσως και να μου πήγαινε και με καμία Les Paul. 335 θα πάρω αφού έχω καλύψει άλλες προτεραιότητες πρώτα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Έχω μείνει μόνο με την Tele και έτσι θα παραμείνω μέχρι να μπουν οι 3-4 πρώτοι μισθοί, αλλά ίσως και να μου πήγαινε και με καμία Les Paul. 335 θα πάρω αφού έχω καλύψει άλλες προτεραιότητες πρώτα. σήμερα ίσως δοκιμάσω την brent mason 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, dimsonic είπε σήμερα ίσως δοκιμάσω την brent mason Δε γίνεται να μη βγάλει ήχο αυτή η κιθάρα, είναι και tele More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Δε γίνεται να μη βγάλει ήχο αυτή η κιθάρα, είναι και tele μάλλον επειδή έχω 9άρες στη στρατο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, BillTrantos είπε Έχω μείνει μόνο με την Tele μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ κιθαρα κορεκτεντ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση