Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένης Gibson R7 Custom Shop Les Paul (2012) με θέμα στο truss rod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
22 ώρες πριν, KostasP είπε

Επίσης, δε θεωρώ τύχη ότι όλες μου οι partcasters και μετέπειτα οι online παραγγελίες κιθαρών μου έχουν "κάτσει", θεωρώ ότι έχω αντίληψη και γνωρίζω καλά πια τι μου αρέσει. Αν δεν παράγγελνα από το εξωτερικό δεν θα είχα τις αγαπημένες μου κιθάρες, ειδικά την ES-330 που στην Ελλάδα δεν την έχω δει ποτέ σε κατάστημα, ιδιώτη ή σε online αναφορά από κάποιον. Εξωτερικό για μένα σημαίνει ΠΟΛΛΕΣ επιλογές, κυρίως μεταχειρισμένες, αλλά και μεγάλο εύρος τιμών. Κι εγώ προτιμώ να αγοράζω από μαγαζιά ή ιδιώτες δίπλα μου αλλά δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα με λίγες επιλογές, ακόμα και σήμερα με τις online αγγελίες από όλη τη χώρα. Συγκριτικά με το τι μπορείς να βρεις στην ΕΕ (και πιο έξω) οι επιλογές είναι λίγες.

Να το θέσω έτσι: Άν ο ΟP έβρισκε μια R9 σε πολύ καλή κατάσταση στα 3.000€ στο εξωτερικό μπορεί να του έλεγα να την πάρει. Και να μην του καθόταν, so what? Την έβαζε για πούλημα και την πούλαγε στα ίδια και καλύτερα μέσα σε μια βδομάδα.

Επίσης αν μας ρώταγε για κάποια partsocaster του 500ρικου, δε θα του λέγαμε να πληώσει 150€ εισητήρια να πάει να τη δει.

Με λίγα λόγια, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια: Φυσικά και υπάρχουν ευκαιρίες στα μεταχειρισμένα και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Αν είσαι "με το δάκτυλο στη σκανδάλη" αρκετό καιρό πάνω απ τις αγγελίες, κάτι θα βρεις.

Φυσικά και το κόστος των αεροπορικών και η ταλαιπωρία ζυγίζουν διαφορετικά για μια κιθάρα των 500€ και για μια των 3.000€. Αλλά όταν είσαι διατεθειμένος όπως ο OP να πληρώσεις cash το street price για ένα καινούργιο ακριβό όργανο, η πληθώρα των επιλογών μετράει.

Αλλιώς υπάρχει και ο Νάκας, τιμιότατο μαγαζί, που μπορεί να έχει ένα κομμάτι απ το κάθε μοντέλο αλλά το παίρνεις με 36 δόσεις, ξενοιάζεις και νοιώθεις και όμορφα που στηρίζεις πέντε δουλειές στον τόπο σου.  

• Like 1
  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου