Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Μιας και είναι χαλαρή Παρασκευή, ας δούμε το σπιτάκι του Lenny στα Παρίσια, που μόλις πέρασε μπροστά μου στο FB. Δεν αποφάσισα ακόμα αν μου άρεσε. ΠΗΓΗ: https://www.vogue.co.uk/article/lenny-kravitz-an-american-in-paris 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Σταμάτα, αυτό είναι στα όρια του... απάνθρωπου. Πόση ανέχεια να αντέξουμε παρασκευιάτικα; Λυπήσου μας Πως ζει αυτός ο έρημος, μέσα σε τόσα παλιοπράματα- η κιθάρα είναι του μακαρίτη ή κάνα... εμπορικό αντίγραφο; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πως ζει αυτός ο έρημος, μέσα σε τόσα παλιοπράματα- η κιθάρα είναι του μακαρίτη ή κάνα... εμπορικό αντίγραφο; Σιγά το τσαρδί . Μάλλον του μακαρίτη είναι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας φαίνεται κι εσάς ότι ξεπερνάει τα όρια του κιτς, ή εγώ είμαι ο "περίεργος"...; Edit: Κι αυτές οι σκάλες ρε παιδιά...! Μόνο που τις βλέπω κουράζομαι.. Επεξεργασμένο 28 Ιανουαρίου 2022 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Ο Καρεμπέ τον ρώτησε πριν ανεβάσει τις φωτογραφίες στο ίντερνετ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Edit: Κι αυτές οι σκάλες ρε παιδιά...! Μόνο που τις βλέπω κουράζομαι.. Που να τις καθάριζες κιόλας.... 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συγνώμη αλλα μποτες πανω στο mantlepiece και στη βιβλιοθήκη? Ηρεμησε ρε Lenny Edit: Αντε καλα. "The room is an ode to his childhood heroes, Muhammad Ali and James Brown, and a pair of each of their boots sit on either end of the mantelpiece (some 25 other pairs of Brown’s boots are displayed in the moody, mirror-ceilinged library across the hall)" Επεξεργασμένο 29 Ιανουαρίου 2022 από odis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 Παρ' όλο που είναι ... ευρύχωρο, είναι αποπνικτικά γεμάτο και ψυχρό. Δεν έχει "ανάσες", μου φαίνεται πνιγηρό. Και όταν είναι και μεγάλο, ψυχρό, και πνιγηρό, με απωθεί. Μόνο ο χώρος κοντά στην βιβλιοθήκη και το τζάκι μου φαίνεται λίγο ζεστός. Αλλά τον έχει φορτώσει μέχρι αηδίας. Για να το πω ευγενικά ... δεν ταιριάζουν τα γούστα μας με τον Lenny. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 δεν είναι δικό του το σπίτι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο με τον πίνακα του Μπασκια στην πρώτη φωτογραφία αγοράζεις πάντως 2-3... τετράγωνα στην Αθήνα :) Η κορνίζα του πάντως είναι ΕΝΤΕΛΩΣ φάουλ. Επεξεργασμένο 29 Ιανουαρίου 2022 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση