ignantios Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παρηγγειλα ενα fender hss original pickquard (δυσευρετα) και μου ηρθε στην πισω μεριά χωρις shielding. Ουτε το μικρο κομμάτι που συνηθως υπαρχει εκει που ειναι τα pots. Η ερωτηση μου ειναι τι βαζω?Αλουμινοταινια μονο στα pots και τελος .Αλλοι προτεινουν υψηλης αντοχης αλουμινοχαρτο και ετσι καλυοτεις ολο το pickquard .?Καμια προταση? Επεξεργασμένο 25 Ιανουαρίου 2022 από ignantios RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, ignantios είπε Καμια προταση? Άστο όπως είναι. Ή κάνεις ολοκληρωτικό shielding ή τίποτα. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Άστο όπως είναι. Ή κάνεις ολοκληρωτικό shielding ή τίποτα. Δλσ ενα all parts που εχω και εχει ολο το πισω μερος με shielding ειναι μονο για τα ματια και καμια ουσία(δεν εχω κανει δοκιμες να ξερω) ? Και το sss που εχει μονο στα pots επισης?Tοτε γιατι ξοδευονται και τα βάζουν? Οταν λες να κανω σε ολοκληρωτικα εννοεις pickup cavity κλπ με copper tape και μετα καλωδιο που να ενωνει pickquard με cavity? Επεξεργασμένο 25 Ιανουαρίου 2022 από ignantios RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, ignantios είπε ειναι μονο για τα ματια και καμια ουσία Ναι 33 λεπτά πριν, ignantios είπε Οταν λες να κανω σε ολοκληρωτικα εννοεις pickup cavity κλπ με copper tape και μετα καλωδιο που να ενωνει pickquard με cavity? Ναι Δεν είναι φυσικά υποχρεωτικό ,προσωπικά το θεωρώ εντελώς περιττό αλλά YMMV. Αν παίζεις με τέρμα γκάζια και μόνους ας πούμε δεν είναι κακή ιδέα. Επεξεργασμένο 25 Ιανουαρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ιδέα είναι να φτιάξεις κλωβό Faraday να κλείσεις μέσα όλα τα ηλεκτρονικά και να καταλήγουν στη γείωση....αν δεν γίνεται αυτό τότε δεν έχει νόημα που λέει και ο SF Αν το κάνεις κάνε το με χαλκοταινια Επεξεργασμένο 25 Ιανουαρίου 2022 από leon7pap "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση