Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Εσυ λοιπον ΔΕΝ χρειαζεται να αλλαζεις χορδες.... Αυτό δεν ήταν ανάγκη να το πεις- εννοείται ότι τα τελευταία χρόνια το ακολουθώ... απαράβατα. Έχω να αλλάξω χορδές ππ (προ παίδων) Βέβαια τώρα που επαναδραστηριοποιήθηκα θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και κάποια στιγμή και θα αλλάξω χορδές... ΥΓ: Δεν μπήκα στον κόπο να τους ρίξω έστω ένα βράσιμο για την τιμή των όπλων all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δεν μπήκα στον κόπο να τους ρίξω έστω ένα βράσιμο για την τιμή των όπλων Να το κανεις ,φτιαχνουν ωραια ΣΟΥΠΑ. Εχω και συνταγη να σου δωΚω. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα βάλω boomers 45-100 και θα περιμένω να δω τι θα φυτρώσει. Μη βάλεις boomers θα σου βγούν millennials. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πάω asap να φυτέψω ένα σετ να δω τι θα βγει. Χρειάζεται υπομονή. Μην τις κόψεις άγουρες, θα κάνουν μόνο για κιθάρα. 3 ώρες πριν, Superfunk είπε Εχω και συνταγη να σου δωΚω. Με φακές που έχουν σίδηρο, θα γίνουν coated σαν τις Elixir. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Με φακές που έχουν σίδηρο, θα γίνουν coated σαν τις Elixir. Οι coated φίλος δεν βράζονται... Όλες οι άλλες (μπασοχορδές), ναι. Ένα βρασιματάκι να φύγει η μπίχλα και η λαδίλα- και μόνο μια φορά σαν λύση εκτάκτου ανάγκης. Μάλιστα από κάτι παλιούς μπασίστες (που υιοθέτησα το τρικ) είχα ακούσει να προσθέτουμε και λίγο ξύδι στο βράσιμο (και όχι δεν είναι πλάκα). Θα ακούσεις λίγο zink (για λίγο) και ύστερα βέβαια, θα περιέλθουν στην πρότερη κατάσταση. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ένα βρασιματάκι να φύγει η μπίχλα και η λαδίλα- και μόνο μια φορά σαν λύση εκτάκτου ανάγκης. Μάλιστα από κάτι παλιούς μπασίστες (που υιοθέτησα το τρικ) είχα ακούσει να προσθέτουμε και λίγο ξύδι στο βράσιμο (και όχι δεν είναι πλάκα). Φίλως σε λάθος μέρος τα έγραψες. Στο "τι τρώτε σήμερα" να τα γράψεις αυτά, όχι εδώ 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Θα πω την δικη μου πατεντα, την οποια εχω κατοχυρωσει βεβαιως βεβαιως. Τις καθαρισα με wd40 και γινανε καινουργιες. Θα τις χρησιμοποιησω για αλλα 20 χρονια ΑΝΕΤΑ. Αυτο. 2 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Vartanis είπε Θα πω την δικη μου πατεντα, την οποια εχω κατοχυρωσει βεβαιως βεβαιως. Τις καθαρισα με wd40 και γινανε καινουργιες. Θα τις χρησιμοποιησω για αλλα 20 χρονια ΑΝΕΤΑ. Αυτο. ναι αλλά μετα βρωμάνε τα χέρια σου.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, dimsonic είπε ναι αλλά μετα βρωμάνε τα χέρια σου.... Να τα βράσεις με ξύδι να ξεβρωμίσουν. Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, dimsonic είπε ναι αλλά μετα βρωμάνε τα χέρια σου.... oXI βεβαια. Το αφηνεις και εξατμίζεται. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση