cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μπα, κι εκεί ανθρώπους θα βλέπω δυστυχώς. Και πολύ χιόνι και κρύο. Να δεις κι εσύ λίγο χιόνι γιατί στην Αττική έχει να χιονίσει χρόνια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Και πολύ χιόνι και κρύο. Να δεις κι εσύ λίγο χιόνι γιατί στην Αττική έχει να χιονίσει χρόνια.... δεν κάνει χιόνι στην Αθήνα χιόνι δεν έκανε πότέ ε.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Επειδή όντως ΔΕΝ μπορώ να γράψω σοβαρά (χωρίς να θυμώσω) για το θέμα....και επειδή το ξέρω......ΠΟΛΥ καλά λόγω περιοχής, το θέμα ενέργειας όπως υπενηχθηκα αρχικά και ξεκάθαρα είπε ο Τερυς εν συνεχεία ....ειναι ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (γεω- οικονομικό σε παγκόσμιο επίπεδο ) (ψηφοθηρικό σε Ελλαδικό-τοπικό) και όλα τα άλλα (περιβάλλον - προστασία) μπούρδες.... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε δεν κάνει χιόνι στην Αθήνα χιόνι δεν έκανε πότέ ε.... Για να σοβαρευτούμε... το έχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ και 2-3 χρόνια τα "επικίνδυνα" καιρικά φαινόμενα έχουν μετακομίσει από την βόρεια Ελλάδα στην κεντρική-νότια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Για να σοβαρευτούμε... το έχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ και 2-3 χρόνια τα "επικίνδυνα" καιρικά φαινόμενα έχουν μετακομίσει από την βόρεια Ελλάδα στην κεντρική-νότια; το λες, λες και φυγανε από μας με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε το λες, λες και φυγανε από μας Πάντως πολύ χιόνι, παγετό, βαρύ καύσωνα και υπερβολική βροχή έχουμε να δούμε στην Αλεξάνδρεια κάμποσα χρόνια... φτου φτου φτου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Πάντως πολύ χιόνι, παγετό, βαρύ καύσωνα και υπερβολική βροχή έχουμε να δούμε στην Αλεξάνδρεια κάμποσα χρόνια... φτου φτου φτου! Πότε χιόνιζε ωρέ στον κάμπο , είδες και χιόνι και εσύ 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πάντως πολύ χιόνι, παγετό, βαρύ καύσωνα και υπερβολική βροχή έχουμε να δούμε στην Αλεξάνδρεια κάμποσα χρόνια... φτου φτου φτου! σε μας ρίχνει αυτό που βλέπεις τώρα στην τηλεόραση κάθε δυό χρόνια. Μόνο που δεν το βλέπεις στην τηλεόραση. Το βλέπεις στ αλήθεια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε Πότε χιόνιζε ωρέ στον κάμπο , είδες και χιόνι και εσύ Πω πω τι μου θύμησες.... Πριν 10 χρόνια μπήκαμε στο μουσείο στην Κοζάνη με λίγο αραιό χιονάκι (έξω όλα ολοκάθαρα) και βγήκαμε μετά από 1,5 περίπου ώρα με 30 πόντους χιόνι στο πεζοδρόμιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πω πω τι μου θύμησες.... Πριν 10 χρόνια μπήκαμε στο μουσείο στην Κοζάνη με λίγο αραιό χιονάκι (έξω όλα ολοκάθαρα) και βγήκαμε μετά από 1,5 περίπου ώρα με 30 πόντους χιόνι στο πεζοδρόμιο! Το χίονι στην Κοζάνη, κάνει αυτό που έπεσε στην Αθηνα.....παιδική χαρά Εμένα ΔΕΝ με τρομάζει το χιόνι πλέον......μονον γιατί δημιούργησα τις σωστές υποδομές. Στο ισόγειο έχω το γραφείο για τους πελάτες. Στον πρώτο το δικό μου (για να γουσταρω). Στους άλλους δύο τα studios. Στα 40 μέτρα έχω φούρνο στα 30 μέτρα έχω σουπερ μαρκετ , στα 12 φαρμακείο .....και στα 5 κωλομπαρο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση